Chamonix 

1035 – 3842 m ö h

Denna säsong erbjuder vi inte resor till Chamonix.

Klicka länken till höger för att se aktuellt utbud i Frankrike

Denna säsong erbjuder vi inte resor till Chamonix.

Klicka länken till höger för att se aktuellt utbud i Frankrike

Alpernas skidmecka med oslagbar offpist

Snösäkert, fenomenal skidåkning och grym offpist. Den kompletta skidsemestern hittar du i Chamonix, och det är inte för inte som tusentals skibums beger sig hit för att uppleva det perfekta åket. Här får du Europas bästa skidåkning och offpiståkningen i Chamonix är legendarisk. 

Vid foten av mäktiga Mont Blanc och 4810 meter över havet hittar man Chamonix. Ett skidparadis fyllt av alpmystik och oförglömliga skidupplevelser. Hit reser folk från hela världen för pudersnön, de hissnande backarna och den makalösa offpisten. Samtidigt är den franska alporten ett galet skönt partyställe, rikt på mysiga restauranger, caféer och barer.

Chamonix – skidåkning när den är som bäst

Om du vill uppleva en oförglömlig och utmanande skidsemester ska du resa till Chamonix. Det här är skidorten nummer ett för skidentusiaster och en mycket populär ort för säsongare. I Chamonix hittar du en av världens längsta pister – tänk dig 22 km skön skidåkning i ett enda åk.

Vi på STS Alpresor har i över 20 år varit en ledande skidresearrangör i Chamonix. Och många av dem som rest med oss återvänder hit år efter år. Vårt framgångsrecept i Chamonix är enkelt; prisvärda och trevliga hotell mitt i byn där alla vill bo. Det inspirerande folkvimlet, shoppingen, afterskipartyt och den fantastiska skidåkningen, allt hittar du här.

Väder & snödjup (fre 11 nov - 00:00)

3°C

Sol

0 cm

Snödjup

Väder & webbkameror
Pister

170

km pist

49 liftar

15 40 36

Höjd över havet 1035 m

Högsta åkhöjden 3842 m

Största fallhöjd 2807 m

Transfertid 1 tim 20 min

Gästbetyg
4,4 / 5
4756 omdömen

Våra hotell i Chamonix

Sortera efter

Karta över Chamonix