Nöjesliv i Aspen Snowmass

Kändistäta barer och exklusiva restauranger

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

Ange kod:

VINTER-1000

Ange kod:

VINTER-1000

Restauranger och nöjesliv i Aspen Snowmass

Kändisarnas favorit

Aspen har redan sedan 50-talet kryllat av filmstjärnor. Och det är en trend som än i dag sitter i. På 70 och 80-talet blev det en statussymbol att ha en stuga i den exklusiva skidorten. Välkända namn som Cher, Ivana och Donald Trump är bara exempel på personer spenderat mycket tid i orten och många åker årligen till Aspen. Michael Douglas och Catherine Zeta Jones förlovade sig i Aspen 1999, Mariah Carey åker hit minst en gång om året för att visa upp sina nya Chanel-skiddräkter och Dior-moonboots. Aspen är med andra ord en het ort, och då några av de rikaste skidåkarna i världen åker hit kan du räkna med högklassiga restauranger, trendiga nattklubbar och exklusiva butiker.

Här är några extra kändistäta ställen som verkligen kan rekommenderas:

Ajax Tavern/The Little Nell – oavsett om du vill smaka underbara tryffelpommesfrites i restaurangen eller ta en drink i afterskibaren kan du räkna med kändisspan. Jay-Z, Beyoncé, Britney Spears och Heidi Klum är bara några exempel på namn som varit här. 

Belly Up Aspen– nattklubb med världskänd livemusik. Här spelar många välkända artister och musiken är varierad med allt från hip hop till blues. 

Escobar –kanske den hetaste nattklubben i Aspen. DJ:s spelar den senaste housemusiken och dansgolvet är packat.  

Eric's Bar – baren som du enligt många måste besöka under din vistelse. "Du har inte upplevt Aspen förrän du varit här". Öppet från 19.00 till sent. 

Eight K – för mer sofistikerad afterski rekommenderas denna bar. Sätt dig framför brasan och snacka om dagens skidåkning eller häng i den mysiga baren. Ljuvliga desserter utlovas även i restaurangdelen!

Restaurangtips

Precis som mycket annat i USA kan du förvänta dig extra allt. Särskilt när det kommer till det amerikanska köket. Aspen har många trevliga restauranger som bjuder på fräsch mat - i rikliga portioner.  

Steakhouse No. 316 – rankas som en av USA:s finaste köttrestauranger. Om du vill bli garanterad en god köttbit är detta ett hett tips!

Chefs Club – utsedd till en av de bästa restaurangerna i USA av Time Magazine. Tillhör hotell St. Regis och finns bara i Aspen och New York. Njut av en spektakulär meny med signaturrätter från kockar från hela landet.

Cache Cache – denna populära restaurang är nästan ständigt fullbokad, men vi lovar att det är värt att kämpa för att få ett bord här. Mört kött och läckra skaldjur står på menyn.