Bli reseledare i alperna för STS Alpresor

Vill du åka skidor på arbetstid?

Du som längtar efter en spännande och oförglömlig upplevelse skall absolut ansöka som reseledare hos STS Alpresor. Du har chansen att få träffa och arbeta med härliga människor i jättevacker och stimulerande miljö. Arbetet ger också en värdefull erfarenhet och en mycket fin merit inför framtiden.

Nu söker vi reseledare till alperna 2022/23 – ansök!

När du arbetar som reseledare för STS Alpresor på vintern är några av arbetsuppgifterna tex: gemensam skidåkning, picknick i backen, offpist, transfer och kälkåkning. De vackra snötäckta bergen i alperna är din arbetsplats.

Du bör du ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd för andra människors behov, gärna bjuda på dig själv och att du har en förmåga att på ett lugnt och kontrollerat sätt kan reda ut olika typer av situationer. För att bli inspirerad – se vår reseledarfilm!

Vi frågar Atle Alkelin, 23 år och reseledare fem säsonger för STS Alpresor :

Varför valde du att söka arbetet som reseledare i Alperna?
För att få en, vad jag tyckte, bra merit inför framtiden i en spännande
och en motiverande miljö.

Beskriv en vanlig dag på jobbet?
Upp tidigt och sent i säng. Däremellan finns utrymme för skidåkning, vandring och fantastiska platser att visa för dina gäster samt att lära känna nya människor.

Vad är det bästa med reseledaryrket?
Att få vara en del i, vad för våra gäster förhoppningsvis är den bästa semesterveckan i deras liv, att faktiskt göra skillnad samt se till att de är nöjda. I tillägg görs detta samtidigt som vi åker skidor, går på afterski och träffar nya människor. Vilket givetvis är en bonus.

Vad har du lärt dig under dina säsonger som reseledare?
Framförallt har jag lärt mig mycket om mig själv och hur jag fungerar i olika typer av situationer. Jag har också blivit bättre på att hantera olika typer av människor samt att med hjälp av nya kunskaper om mig själv, anpassa mig till olika problem som kan uppstå.

Ansök här >>