Nyhet 2023

Direkttåg till Bad Gastein i sommar!

I sommar kör Snälltåget direkt från Malmö till Österrike och erbjuder tillsammans med STS Alpresor paketresor till populära Bad Gastein. Nattåget avgår lördag 22 juli från Malmö och ankommer till de österrikiska Alperna på söndagen. Hemresan sker en vecka senare, på söndagskvällen, och ankomsten till Sverige sker under måndagen. Det finns anslutande tåg med Snälltåget till bl a Stockholm från Malmö.

-         Satsningen på våra tåg till Österrike på vintern har varit framgångsrik, och vi ser att många resenärer vill att vi kör även på sommaren. Vi genomför därför en testvecka i sommar, för att se hur stor efterfrågan är, säger Marco Andersson, Marknadschef för Snälltåget. Att vi tillsammans med STS Alpresor också kan erbjuda paketresor till Bad Gastein, stärker våra möjligheter att erbjuda en attraktiv produkt, fortsätter Marco.

STS Alpresor erbjuder sommar- och vandringsresor till Alperna från maj till september med massor av aktiviteter och utflykter. I Bad Gastein driver de 7 egna hotell med fokus på bekvämlighet, service och restauranger av högsta klass.

-         Det ska bli jättespännande att erbjuda ett nytt resealternativ för våra gäster i sommar. Det känns extra roligt att göra det ihop med Snälltåget som tagit resenärer till Alperna redan i vinter, säger Nina Magnusson, Marknadschef på STS Alpresor.

Nattågen kommer att köras på grön el, från vatten, vind eller sol, vilket gör resan extra klimatvänlig. Nattåget kommer att bestå av 6-bäddskupéer där man umgås på kvällen och sedan görs om till bäddar under natten. Med på resan finns även Snälltågets restaurangvagn ”Krogen” där gästerna kan njuta av något gott under resan.

Tåget kommer att stanna i Schwarzach St. Veit och för STS Alpresors gäster går därifrån en direktbuss till Bad Gastein.

Boka STS Alpresors och Snälltågets resa till Bad Gastein HÄR.

För mer information eller frågor kontakta:
Nina Magnusson, Marknadschef, STS Alpresor
nina.magnusson@alpresor.se 
STS Alpresor AB grundades 1976 och är Nordens största fristående arrangör av resor till Alperna med 50 000 resenärer årligen. STS Alpresor arrangerar skidresor till 15 skidorter i Alperna och USA med direktflyg, guideservice och snögaranti. Företaget som har cirka 250 anställda äger och driver 11 hotell i Alperna varav Hotel Salzburger Hof är det mest kända.