Försäljningen går som tåget!

Sommarens stora nyhet, direkttåg från Malmö till Alperna i sommar har redan blivit en succé. Knappt fyra veckor efter lanseringen blev resan fullbokad och STS Alpresor har nu satt in extra kapacitet hos Snälltåget. Nattåget avgår lördag 22 juli från Malmö och ankommer till de österrikiska Alperna på söndagen. Hemresan sker en vecka senare och anslutande tåg finns till bl a Stockholm från Malmö.

-         Satsningen på våra tåg till Österrike har visat sig vara helt rätt i tiden. Vi ser att många resenärer åka med oss, sommar som vinter. Vi genomför vår första sommar-tågresa i juli för att se hur stor efterfrågan är, säger Marco Andersson, Marknadschef för Snälltåget. Att vi tillsammans med STS Alpresor också kan erbjuda paketresor till Bad Gastein, stärker våra möjligheter att erbjuda en attraktiv produkt, fortsätter Marco.

STS Alpresor erbjuder sommarresor till Alperna från maj till september med massor av aktiviteter och utflykter. I Bad Gastein driver de 7 egna hotell med fokus på bekvämlighet, service och restauranger av högsta klass.

-         Bokningstrycket på tågresan har varit högt ända sedan nyheten släpptes. Men att det skulle boka fullt redan i februari hade vi inte räknat med. Det är otroligt kul att se att efterfrågan är såpass stor, inte minst hos barnfamiljer, säger Nina Magnusson, Marknadschef på STS Alpresor.

Nattågen kommer att köras på grön el, från vatten, vind eller sol, vilket gör resan extra klimatvänlig. Nattåget kommer att bestå av 6-bäddskupéer där man umgås på kvällen och sedan görs om till bäddar under natten. Med på resan finns även Snälltågets restaurangvagn ”Krogen” där gästerna kan njuta av något gott under resan. Tåget kommer att stanna i Schwarzach St. Veit och för STS Alpresors gäster går därifrån en direktbuss till Bad Gastein.

Boka STS Alpresors och Snälltågets resa till Bad Gastein HÄR.

För mer information eller frågor kontakta:
Nina Magnusson, Marknadschef, STS Alpresor
nina.magnusson@alpresor.se 
STS Alpresor AB grundades 1976 och är Nordens största fristående arrangör av resor till Alperna med 50 000 resenärer årligen. STS Alpresor arrangerar skidresor till 15 skidorter i Alperna och USA med direktflyg, guideservice och snögaranti. Företaget som har cirka 250 anställda äger och driver 11 hotell i Alperna varav Hotel Salzburger Hof är det mest kända.