Publicerat: 2018-03-01

STS Alpresor presenterar det största sommarprogrammet någonsin!

Alperna på sommaren är hett och allt fler väljer bort Medelhavet för en aktiv semester med vandring och motion. Hittills har STS Alpresor ökat försäljningen med 11,4 procent jämfört med i fjol och intresset är allra störst hos Stockholmare och barnfamiljer.

Inför sommaren 2018 har STS Alpresor tagit sitt program till en ny nivå och erbjuder fler skräddarsydda familjeresor, yogaveckor, träningsresor samt fler nya resmål.

Vi jobbar aktivt med att vässa vårt program för att ge våra resenärer en unik upplevelse som överträffar deras förväntningar i allt från service och paketering till nya resmål, säger Tf VD, Niclas Helgesson

Nytt resmål i Italien

Sommarens stora nyhet är vandringsresor till italienska Cervinia, som ligger vid foten av Matterhorn. Där bor man bekvämt på STS Alpresors nyöppnade hotell, Hotel Marmore som har varit fullbokat sedan de öppnades i december 2017.

Med över 200 km vandringsleder, sommarskidåkning och ett stort utbud av aktiviteter tror vi att Cervinia kommer bli en sommarfavorit hos svenskarna. Här kommer den aktiva resenären trivas bra och kunna kombinera god mat och bekvämt boende med vandring, golf och cykling, fortsätter Niclas Helgesson.

Bad Gastein ohotad etta

Österrikiska Bad Gastein är fortfarande STS Alpresor populäraste destination både sommar och vinter. Ett klassiskt resmål där besökarna kan njuta av vackra vandringar, god mat, kurbad och boende på anrika Hotel Salzburger Hof.

Bad Gastein är vår bästsäljare och här satsar vi hårt med flera nyheter i sommar. Bland annat har vi efter förra årets succé med våra familjeveckor utökat programmet med fler veckor för att möta upp efterfrågan. Dessutom har vi satsat hårt på att utveckla våra yogaresor, som sålde slut rekordsnabbt förra året. I år kommer bland annat Malin Berghagen, känd skådespelerska och yogaentusiast, håll i en meditativ vecka med fokus på yoga, vandring och meditation, avslutar Niclas.

____________________________________________________________________________________

STS Alpresor är Sveriges största arrangör av resor till Alperna med nästan 50.000 resenärer. I och med årets säsong har STS Alpresor arrangerat skidresor i nästan 40 år och programmet omfattar nu 21 orter i Alperna och USA. Förutom skidresor är STS Alpresor även en av de ledande konferensarrangörerna i landet och hade över 3 000 konferensgäster den gångna säsongen. Företaget som har cirka 250 anställda och omsätter 450 miljoner SEK äger och driver 7 hotell i Alperna varav Hotel Salzburger Hof är det mest kända.