Publicerat: 2018-03-01

Rekordvinter för STS Alpresor – upp 11 procent!

Aldrig förr har intresset att åka till Alperna varit så stort. STS Alpresor som är Nordens ledande researrangör har ökat försäljningen med över 11 procent gentemot förra vintern och det är framförallt Bad Gastein och italienska Cervinia som har lockat flest resenärer.

- Redan tidigt på säsongen såg vi en ökad försäljning och sportlovsveckorna blev fullbokade redan i oktober, säger Niclas Helgesson, tf VD på STS Alpresor.

Snön kom tidigt till Alperna och på många orter har det kommit mer snö än på 10 år. De perfekta förhållandena i kombination med ett attraktivt program tros vara en stor anledning till STS Alpresors rekordvinter.

Vi har jobbat aktivt med att vässa vårt program för att ge våra resenärer en unik upplevelse som överträffar deras förväntningar i allt från service och paketering till nya resmål. Vi är väldigt glada över att intresset för Alperna växer och vi är redan igång med upplägget av nästa års vinterförsäljning, avslutar Tf VD, Niclas Helgesson

__________________________________________________________________________

För mer information se www.alpresor.se och kontakta:
Niclas Helgesson, tf VD, STS Alpresor
niclas.helgesson@alpresor.se

STS Alpresor är Sveriges största arrangör av resor till Alperna med nästan 50.000 resenärer. I och med årets säsong har STS Alpresor arrangerat skidresor i nästan 40 år och programmet omfattar nu 21 orter i Alperna och USA. Förutom skidresor är STS Alpresor även en av de ledande konferensarrangörerna i landet och hade över 3 000 konferensgäster den gångna säsongen. Företaget som har cirka 250 anställda och omsätter 450 miljoner SEK äger och driver 7 hotell i Alperna varav Hotel Salzburger Hof är det mest kända.