Publicerat: 2018-03-02

Hit åker Stockholmarna på sportlovet!

Aldrig förr har intresset att åka till Alperna varit så stort och speciellt på sportlovet. STS Alpresor som är Nordens ledande researrangör till Alperna har ökat försäljningen med över 11 procent gentemot förra vintern och det är framförallt Bad Gastein och italienska Cervinia som har lockat Stockholmarna till Alperna.

- Redan tidigt på säsongen såg vi en ökad försäljning och sportlovsveckorna blev fullbokade redan i oktober. De Italienska Alperna är populärare än någonsin, men Österrike är fortfarande nummer ett, säger Niclas Helgesson, Tf VD STS Alpresor.

Topp 5 populäraste sportlovsorterna

  • Bad Gastein, Österrike

  • Cervinia, Italien

  • Saalbach, Österrike

  • Val Gardena, Italien

  • Ischgl, Österrike

__________________________________________________________________________

För mer information se www.alpresor.se och kontakta:
Niclas Helgesson, tf VD, STS Alpresor
niclas.helgesson@alpresor.se

STS Alpresor är Sveriges största arrangör av resor till Alperna med nästan 50.000 resenärer. I och med årets säsong har STS Alpresor arrangerat skidresor i nästan 40 år och programmet omfattar nu 21 orter i Alperna och USA. Förutom skidresor är STS Alpresor även en av de ledande konferensarrangörerna i landet och hade över 3 000 konferensgäster den gångna säsongen. Företaget som har cirka 250 anställda och omsätter 450 miljoner SEK äger och driver 7 hotell i Alperna varav Hotel Salzburger Hof är det mest kända.