Rekordvintern fortsätter i Alperna:

STS Alpresor förlänger skidsäsongen!

Skidsäsongen är långt ifrån över i Alperna. Snöläget är det bästa på flera år och nu meddelar STS Alpresor, Nordens ledande skidresearrangör att säsongen förlängs till april för att möta efterfrågan från skidsugna resenärer.

 - Alperna bjuder på exceptionellt fina snöförhållanden och perfekt pistade backar. Därför har vi valt att förlänga skidsäsongen med två veckor, till och med vecka 16 till våra populäraste skidorter, Bad Gastein och Cervinia, säger Niclas Helgesson, VD på STS Alpresor

Snön kom tidigt till Alperna och redan i januari hade många österrikiska orter över 4 meter snö i pisterna. Efter soliga veckor under sportloven har det nu dragit in nya snöfall över Alperna vilket bäddar för en ovanligt lång skidsäsong.

 - Det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda en så lång skidsäsong som möjligt. Det är inte mycket som slår vårskidåkning i april med sol, utomhusafterski och perfekt pistade backar, avslutar Niclas Helgesson.

______________________________________________________________________
För mer information eller aktuellt snödjup se www.alpresor.se eller kontakta: 

Niclas Helgesson, VD, STS Alpresor
niclas.helgesson@alpresor.se

STS Alpresor är Sveriges största arrangör av resor till Alperna med nästan 50.000 resenärer. STS Alpresor grundades 1976 och erbjuder skidresor till 19 snösäkra skidorter i Alperna och USA. Förutom skidresor är STS Alpresor även en av de ledande konferensarrangörerna i landet och hade över 4 000 konferensgäster den gångna säsongen. Företaget som har cirka 250 anställda och omsätter 450 miljoner SEK äger och driver 7 hotell i Alperna varav Hotel Salzburger Hof är det mest kända.