STS Alpresor, Nordens största alpresearrangör, har återbetalat 100 miljoner kr efter Coronakrisen


STS Alpresor är den första svenskägda charterflygarrangören som återbetalat samtliga gäster som inte kunde genomföra sina skidresor till Alperna säsongen 2019/2020.

- Redan i mars månad hade merparten av gästerna återfått sina pengar, därefter har det tagit några extra veckor av manuell hantering innan vi kunnat slutföra utbetalningarna, säger Niclas Helgesson, VD för det snart 50-åriga bolaget, som äger klassiska hotell som Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein och Hotel Marmore i Cervinia.

- Nu ser vi framåt mot nästa vintersäsong, hotellen har verkligen saknat våra nordiska gäster. Och det finns ett enormt uppdämt behov av att åka skidor i Alperna vilket vi märker av antalet bokningar och förfrågningar, sammanfattar Niclas Helgesson.

___________________________________________________________________

För mer information eller frågor kontakta:
Niclas Helgesson, VD, STS Alpresor
Mobil: +46708608027
niclas.helgesson@alpresor.se

STS Alpresor AB grundades 1976 och är Nordens största fristående arrangör av resor till Alperna med 50 000 resenärer årligen. STS Alpresor arrangerar skidresor till 19 skidorter i Alperna och USA med direktflyg, guideservice och snögaranti. Företaget som har cirka 250 anställda och omsätter 500 miljoner SEK äger och driver 10 hotell i Alperna varav Hotel Salzburger Hof är det mest kända.