Fördelarna med att boka en paketresa

1. Lagstadgad resegaranti

När du bokar en paketresa med oss kan du känna dig 100 procent trygg. Som säkerhet för vår verksamhet har vi ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet och vi följer alltid paketreselagen. Som ett bevis på detta var STS Alpresor den första svenska charterflyg-arrangör som följde paketreselagen under Coronapandemin 2020 och direkt återbetalade 100 miljoner kr till samtliga resenärer som inte kunde genomföra sin resa.

 

2. Bekvämt och säkert

Vi ansvarar alltid för att du som resenär kommer till och från ditt resmål på ett tryggt och säkert sätt. Om det skulle inträffa oförutsedda händelser eller förseningar på grund av väder, inställda flyg etc. så är det vårt ansvar att se till att du kommer fram till din slutdestination så snabbt och tryggt som möjligt.

 

3. Smidigt direktflyg och egen transfer

Vi flyger med skandinaviska flygbolag och våra flygtider är optimalt anpassade för att du ska få så mycket tid som möjligt på orten. När du reser med oss får du alltid ha med dig minst 20 kg bagage utan kostnad. Här sparar du många hundralappar jämfört med reguljärflyg. Vi erbjuder busstransfer från flygplatsen som tar dig och ditt bagage direkt till hotellet vilket både är kostnads- och tidseffektivt jämfört med om du ska hyra bil eller åka taxi.

 

4. Reseledarservice under hela resan

Professionella reseledare ”de gula jackorna” är ett signum för STS Alpresor. Våra duktiga guider är passionerade skidåkare som har stor kunskap om orten, hotellen och skidsystemet på ditt resmål. Har du frågor eller får problem hjälper våra guider till att göra din vistelse så behaglig som möjligt så att du kan fokusera på en sak – semester! Många av våra gäster värdesätter vår reseledarservice högt och den kostar inget extra men ger trygghet och bekvämlighet i varje situation.

 

5. Inga oväntade kostnader

Glöm dolda kostnader och oförutsedda utgifter. När du bokar en färdigpaketerad resa med oss så ingår det mesta i priset. Våra Alp Inclusive-resor är de mest prisvärda skidresorna som finns på marknaden och går inte att boka någon annanstans. I resan ingår alltid direktflyg, bagage, liftnära boende, halvpension, 6-dagars liftkort och reseledarservice. Komplett är ordet. Skulle det inträffa oförutsedda händelser i form av exempelvis flygförseningar är det vi som ansvarar för att du kommer fram till din destination utan att det kostar dig något extra.

 

6. Experthjälp innan du bokar resan

I över 44 år har vi arrangerat skidresor till Alperna och vi vågar påstå att ingen kan Alperna bättre än oss. Vi har handplockat över 120 hotell i 14 snösäkra orter. Hög kvalité är A och O för oss och vi vill alltid erbjuda dig som gäst det absolut bästa. Alla som jobbar hos oss har ett stort intresse för skidåkning och bred kunskap om Alperna. Vi hjälper dig gärna både över telefon eller mail med att boka din resa, svara på frågor eller dela med oss av våra bästa restips.