Om STS Alpresor

Allt startade 1976 - resten är historia...

STS Alpresor grundades 1976 och är Nordens största arrangör av resor till Alperna med ca 50 000 resenärer om året. Koncernen präglas av stabilitet, ansvar och erfarenhet. Som säkerhet för vår verksamhet har STS Alpresor ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet.

Merparten av våra resor säljs via vår hemsida , men du kan även boka din resa genom att ringa till oss på 0771-20 20 20. Vi har under vintersäsongen ca 250 personer anställda inom vår hotellverksamheten. Dessutom arbetar ett stort antal guider och annan platspersonal på våra olika skidorter runt om i Alperna.

STS Alpresor driver ett antal välkända hotell Österrike, bl a omtalade Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein.

2016 förvärvades Hotel Marmore, mitt på huvudgatan i italienska Cervinia, vars liftsystem är gemensamt med schweiziska Zermatt. Hotellet har genomgått en omfattande renovering under 2 år och öppnade igen den 23 december 2017 med sin varma och välkomnande rustika Aostastil.

STS Alpresors målgrupp på vintern är nordbor som prioriterar snösäker skidåkning, bra boende och god service. Ca 80 % av STS Alpresors gäster bokar våra ALP INCLUSIVE®-resor, som inkluderar flygresa, boende, frukostbuffe, tre/fyra rätters middagar och liftkort i resans pris.

Att erbjuda liftnära och bekväma hotell är grunden för STS Alpresors affärsidé. Vi är övertygade om att de flesta gäster föredrar att bli uppassade på sin semester, att slippa städa, diska och laga mat. Denna inriktning är en viktig förklaring till vår framgång. STS Alpresor lämnar dessutom snögaranti på samtliga skidorter.

Professionella reseledare, "de gula jackorna", är ett signum för STS Alpresor. Vår reseledarservice värdesätter många av våra gäster och kostar inget extra, men ger trygghet och bekvämlighet i varje situation.

Sommarsäsongen i Alperna är på stark frammarsch;  Bad Gastein, med sitt  fantastiska läge, den goda maten, det bekväma boendet, den sagolika naturen och det sköna klimatet med en värmande sol och en myggfri, glasklar luft lockar varje sommar 10.000 gäster till våra fina hotell. Vårt utflyktsprogram innehåller flera av Europas största sevärdheter såsom Venedig och Salzburg. Och våra vandringsresor har blivit en stor succé. Välj på allt ifrån enkla stavgångsvandringar till lite mer avancerade vandringar i högalpin miljö. STS Alpresor arrangerar även sommarresor till Italien och två av de mest spännande sommarorterna; Cervinia och Val Gardena, med besök på vingårdar, Comosjön och Italiens modestad nummer ett; Milano mm.

STS Alpresor är en av Sveriges ledande konferensarrangörer. Tusentals personer konfererar årligen med oss i Alperna.  Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein är t ex helt anpassat för professionella konferenser.

Våra Julbordsresor till Bad Gastein i Österrike lockar årligen många tusen svenskar, som njuter av säsongens första skidåkning och ett klassiskt svenskt julbord på Hotel Salzburger Hof. Du kan, till ett mycket förmånligt pris, flyga till Österrike t/r, bo lyxigt på våra hotell och njuta av TV-kocken Fredrik Erikssons goda julbord.

STS Alpresors framgångsfilosofi bygger på det personliga engagemanget; vi ger våra gäster en överlägsen servicenivå, utan att det kostar något extra. Det fungerar och många av våra gäster väljer att komma tillbaka år efter år.

Välkommen att resa med STS Alpresor - ingen kan Alperna bättre än vi!

__________________________________________________________________________________

Kontakta oss

Mail: info@alpresor.se

Telefon: 0771-20 20 20

Adress
Geijersgatan 1 B, 411 34 Göteborg

Organisationsnummer

556260-9759

Paketresans oslagbara fördelar

Att åka på en färdigpaketerad skidresa med oss är enkelt, tryggt, prisvärt och bekvämt. 

Kontakta oss

Här hittar du alla kontaktuppgifter till oss!

Lediga jobb

Gör karriär i Alperna eller på huvudkontoret i Göteborg, här finns alla möjligheter.