Om STS Alpresor

Allt startade 1976 - resten är historia...

STS Alpresor grundades 1976 och är Nordens största arrangör av resor till Alperna med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Koncernen präglas av stabilitet, ansvar och förmåga att leverera hög kvalitet i varje del av reseupplevelsen. Som säkerhet för vår verksamhet har STS Alpresor ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet. Under vintersäsongen sysselsätter vi ca 500 personer genom våra samarbetspartners och platspersonal på de olika orterna i Alperna. 

STS Alpresor erbjuder resor till Österrike, Italien, Frankrike och USA och driver ett antal välkända hotell, bl a omtalade Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein och Hotel Marmore i Cervinia.

STS Alpresors målgrupp är Skandinaver som prioriterar snösäker skidåkning, bra boende och god service. Ca 80 % av STS Alpresors gäster bokar våra Alp Inclusive®-resor, som inkluderar direktflyg, boende, halvpension och liftkort i resans pris. Att erbjuda liftnära och bekväma hotell är grunden för STS Alpresors affärsidé.

Professionella reseledare, "de gula jackorna", är ett signum för STS Alpresor. Vår reseledarservice värdesätts högt av våra gäster och kostar inget extra, men ger trygghet och bekvämlighet i varje situation.

Sommaren i Alperna är populär; Bad Gastein, med sitt fina läge, den goda maten, det bekväma boendet, det sköna klimatet med värmande sol och en myggfri, klar luft lockar varje sommar många gäster. Vårt utflyktsprogram innehåller flera av Europas största sevärdheter såsom Venedig och Salzburg.

STS Alpresor arrangerar även sommarresor till de italienska orterna Cervinia och Champoluc, med dagsutflykter till olika vingårdar, sevärdigheter och Aosta stad, eller "lilla Rom" som det även kallas.

STS Alpresor är en av Sveriges ledande konferensarrangörer. Tusentals personer konfererar årligen med oss i Alperna.  Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein är exempelvis spreciellt anpassat för professionella konferenser.

Varje vintersäsong inleds med julbordsresor till Bad Gastein i Österrike. De lockar årligen många tusen skandinaver som njuter av säsongens första skidåkning och ett klassiskt svenskt julbord på Hotel Salzburger Hof. 

STS Alpresors framgångsfilosofi bygger på det personliga engagemanget; vi ger våra gäster en överlägsen servicenivå, utan att det kostar något extra. Det fungerar och många av våra gäster väljer att komma tillbaka år efter år.

Välkommen att resa med STS Alpresor - ingen kan Alperna bättre än vi!

__________________________________________________________________________________

Kontakta oss:

Mail: info@alpresor.se

Telefon: 0771-20 20 20

Huvudkontor Göteborg:
Geijersgatan 1 B, 411 34, Göteborg

Kontor Stockholm:
Östermalmstorg 1, 114 42 (Regus), Stockholm

Organisationsnummer:

556260-9759

Paketresans oslagbara fördelar

Att åka på en färdigpaketerad skidresa med oss är enkelt, tryggt, prisvärt och bekvämt. 

Sociala medier

Här finns vi på sociala medier!

Lediga jobb

Gör karriär i Alperna eller på huvudkontoret i Göteborg, här finns alla möjligheter.