Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof - det optimala konferenshotellet

Hotel Salzburger Hof är ett klassiskt hotell som ligger perfekt beläget i Bad Gastein. Hotellet är smakfullt inrett med fina rum, flera restauranger, barer och rymliga konferenslokaler som passar både stora och små grupper.

Hotellet har belönats 3 år i rad med Certificate of Excellence på TripAdvisor för sin gemytliga stämning, högklassiga service och sitt välkända kök. 

Maten står i fokus på Hotel Salzburger Hof

Hotellet är känd för sin enastående mat. Varje morgon dukas en stor frukostbuffé upp med allt från varma, nybakade croissanter och flera sorters müsli till äggröra med knaperstekt bacon och pannkakor.  På kvällen serveras alltid en femrätters-middag tillagad på säsongens finaste råvaror.

Afterski och party

I hotellets populära Ritz Bar är det trevligt att slå sig ner för en drink både innan och efter middagen. Flera gånger per säsong uppträder kända svenska artister på hotellet. Söker man efter ösig afterski eller nattklubb ska man gå till Silver Bullet Bar som ligger ett stenkast från hotellet. 

 

Rymliga konferensrum

Hotellet är utrustat med 6 konferenslokaler med plats för 10-140 personer. Alla är utrustade med projektor, ljudsystem och blädderblock.

KonferensrumTeaterSkolU-FormRunt bord
Auditorium (116,95 m²) 150 platser - - -
W.A. Mozart room (60 m²) 80 platser 50 platser 28 platser -
J. Haydn room (31,29 m²) 40 platser 30 platser 18 platser -
J. Strauss room (17,49 m²) - - - 10 platser
A. Bruckner room (23,59 m²) 25 platser 18 platser 12 platser -
F. Schubert room (41,38 m²) 45 platser 30 platser 20 platser -