Julbordskonferens

Inled julfirandet tillsammans med dina kollegor!

Många företag äter julbord tillsammans innan alla går på julledighet. Varför inte göra något extra och kombinera julbordet med skidåkning, afterski och konferens. 

Resans höjdpunkt är det populära julbordet som komponeras av stjärnkocken Fredrik Eriksson. Välkommen att kontakta oss för offert.

Årets första svängar och läckert julbord

Högklassigt boende på Hotel Salzburger Hof

Under konferens bor ni bekvämt på Hotel Salzburger Hof som ligger perfekt beläget i Bad Gastein. Hotellet är smakfullt inrett med fina rum, flera restauranger, barer och rymliga konferenslokaler som passar både stora och små grupper.

Julbord av en stjärnkock

Berömt julbord med 72 läckra rätter

Höjdpunkten på julbordskonferens är det berömda julbordet som komponeras av stjärnkocken Fredrik Eriksson. I tillägg till det serveras goda frukostar och femrätters-middagar. 

 

Säsongens första skidåkning

Det är inte mycket som slår årets första skidåkning. Kombinera konferensen med en heldag i skidbacken följt av ösig afterski på Silver Bullet Bar. 

Julmarknad och aktiviteter

För den som inte vill åka skidor finns det mycket annat att hitta på. Bland annt arrangeras en trevlig dagsutflykt till julmarknaden i Salzburg. Vill man ha mer action finns det möjlighet att åka rodel, rida islandshästar eller köra snöskovandring. 

Bada i varma källor

Avkoppling på spa

Bad Gastein är känt för sina varma källor och spa. Efter en dag i backen kan det vara skönt att unna sig en lugn stund på Hotel Salzburger Hofs spa eller bada i naturligt uppvärmda källor på Felsentherme. 

Vi hjälper er att skräddarsy en unik julbordsresa!

Göra en offertförfrågan

Karta över Bad Gastein