Hotel Salzburger Hof

Det optimala konferenshotellet

Klassiskt konferenshotell i hjärtat av Bad Gastein

Hotel Salzburger Hof är ett klassiskt hotell som ligger perfekt beläget i byn. Hotellet är smakfullt inrett med fina rum, flera restauranger, barer och rymliga konferenslokaler som passar både stora och små grupper.

Hotellet har belönats flera år i rad med Certificate of Excellence på TripAdvisor för sin gemytliga stämning, högklassiga service och sitt välkända kök. 

Maten står i fokus på Hotel Salzburger Hof

Hotellet är känd för sin enastående mat. Varje morgon dukas en stor frukostbuffé upp med allt från varma, nybakade croissanter och flera sorters müsli till äggröra med knaperstekt bacon och pannkakor.  På kvällen serveras alltid en femrätters-middag tillagad på säsongens finaste råvaror.

 

Afterski och party

I hotellets populära Ritz Bar är det trevligt att slå sig ner för en drink både innan och efter middagen. Flera gånger per säsong uppträder kända svenska artister på hotellet. Söker man efter ösig afterski eller nattklubb ska man gå till Silver Bullet Bar som ligger ett stenkast från hotellet. 

 

Två fina spa-avdelningar

På hotellet finns det två lyxiga spa-avdelningar med jacuzzi, pool och flera olika sorters bastur. Här kan man varva ner efter en lång konferensdag och njuta av lugnet och den fantastiska utsikten. 

 

Konferensrum - för stor och små grupper

Hotellet är utrustat med 6 konferenslokaler med plats för 10-140 personer. Alla är utrustade med projektor, ljudsystem och blädderblock.

 

 

KonferensrumTeaterSkolU-FormRunt bord
Auditorium (116,95 m²) 150 platser - - -
W.A. Mozart room (60 m²) 80 platser 50 platser 28 platser -
J. Haydn room (31,29 m²) 40 platser 30 platser 18 platser -
J. Strauss room (17,49 m²) - - - 10 platser
A. Bruckner room (23,59 m²) 25 platser 18 platser 12 platser -
F. Schubert room (41,38 m²) 45 platser 30 platser 20 platser -