Andra populära konferensorter

Saalbach - effektivt skidsystem med bra afterski

Mysig by belägen endast en timma från Salzburg, mängder med aktivitetsalternativ och ett färgstarkt nattliv. Allt detta gör Saalbach till en perfekt destination för konferensresan.

Vare sig det är sommar eller vinter kan Saalbach leverera en fantastisk upplevelse. Saalbach är en del av det gigantiska skidsystemet, Skicircus, som består av bland annat Hinterglemm, Leogang och Fieberbrunn. Du får en allsidig skidåkning i varierande terräng.  

Kitzbühel - skidåkning i världsklass

Kitzbühel är en av Österrikes mest kända vintersportsorter som har lockat skidåkare ända sedan slutet av 1800-talet. Denna färgstarka by är omgärdad av restauranger, barer och fina hotell som passar perfekt för konferensen.

För den som inte vill åka alpint finns här massor att göra. Åk längdskidor, koppla av på ett av byns spa, shoppa eller utmana kollegan i slädrace. Afterskin får man inte missa, den är känd för att vara något alldelles extra.

Engelberg - offpiståkning med kort transfer

Svenskar har under åren vallfärdat till Engelberg för att uppleva den fantastiskt lättillgängliga offpiståkningen. Med en kort transfer och goda konferensmöjligheter kan man få drömmarnas upplevelsekonferens.

Engelberg är en bra destination för grupper som vill ner och åka skidor, konferera och inspireras tillsammans. Här finns hotell i alla olika klasser och för att vara Schweiz är det ganska prisvärt. Byns flera olika barer och restauranger garanterar en trevlig kväll både för den lugne och den partyglada.