Aktiv semester med trygg planering

Boka din sommarresa på ett lugnt och tryggt sätt 

Vi på STS Alpresor vill att du ska känna dig 100 procent trygg när du bokar en resa med oss. Därför erbjuder vi alla som bokar sin sommarsemester under mars och april Öppet köp. Detta innebär att du som kund har rätt att kostnadsfritt av- och omboka din resa fram till den 30 april. 

Erbjudandet gäller för alla nybokningar på alla våra sommar- och vandringsresor. Låt oss hjälpa dig att boka din sommarsemester redan nu. Ring våra duktiga reserådgivare på telefon 0771-20 20 20 eller boka online.

Villkor Öppet köp:

Erbjudandet gäller för alla nybokningar från och med den 10 mars. Observera att bokningar som har gjorts tidigare inte omfattas av detta erbjudande.

  • Du som bokar en ny sommarresa inom vårt charterprogram (avser perioden 2 maj – 26 september) har rätt att kostnadsfritt avboka resan fram till den 30 april.

  • Du som har bokat en charterresa har rätt att kostnadsfritt omboka din resa 1 gång, fram till 30 dagar innan avresa.

  • Om du bokar om till en ny resa ska denna ha avresa senast den 26 september. Om den nya resan som du bokar om till har ett lägre pris än ursprungsbokningen återbetalas inte mellanskillnaden. Om resan kostar mer betalar resenären mellanskillnaden.

Boka före 30 april - spara upp till 3 500 kr

Förutom att du har öppet köp när du bokar din sommar- eller vandringsresa före 30/4 så ingår alla middagar i priset, värde upp till 3 500 kr.

Hitta din resa med öppet köp

Våra bästa hotell

Sortera efter