Bridgeresa till Bad Gastein

Bridgespel i sommarparadiset Bad Gastein

Följ med på vår bridgeresa till Bad Gastein i sommar! Bad Gastein är beläget mitt i nationalparken Hohe Tauern som många gånger har utsetts till ett av Österrikes vackraste naturområden. Grönskande dalgångar blandas med höga bergsmassiv vilket ger dramatiska skiftningar i naturen som inbjuder till många olika utflykter och aktiviteter.

Under 6 dagar (sön-fre) kommer vi tillsammans med bridgeledare Kalle Persson organisera bridgespel på anrika Hotel Salzburger Hof där vi spelar 24 brickor/dag.  Dagarna inleds med ett valfritt bridgeseminarie på förmiddagen, och bridgespel på eftermiddagen. Vi spelar inte för poäng eller priser, utan enbart för att vi tycker det är trevligt och socialt.

Aktiviteter i Bad Gastein

I Bad Gastein finns det massor att uppleva och vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang (mot tillägg). Följ med på allt från pubquiz till vin- eller snapsprovning.

» Läs mer om våra aktiviteter i Bad Gastein

Dagsutflykter till Europas finaste platser

Vi erbjuder ett stort utflyktsprogram som ger dig möjlighet att åka på dagsutflykter till några av Europas främsta sevärdheter. Upplev världsarv såsom Venedig, Salzburg, den vackra byn Zell am See eller Österrikes högsta berg - Grossglockner. 

» Läs mer om våra utflykter från Bad Gastein

Boende

Vi bor bekvämt på anrika Hotel Salzburger Hof****+ som är beläget mitt i centrala Bad Gastein, med vacker utsikt över Gasteinerdalen.  Hotellet är smakfullt inrett med fina rum och tillgång till flera restauranger, barer, två lyxiga spa-avdelningar och gym. I den populära restaurangen serveras en härlig frukostbuffé varje morgon, och på kvällarna serveras hotellets omtalade femrätters middagar.

Bridgeresan arrangeras vecka 38 med direktflyg till Salzburg.

Observera! Vecka 37 är slutsåld.

Gästrecensioner

”Vi gjorde inte mycket mer än att spela bridge och äta en massa god mat. Givetvis njöt vi varje sekund av den vackra naturen. Alla tiders!” Gun & Sten Värnamo - jul 2019

”Jättetrevligt! Vi åkte bussen ner och var helnöjda redan där. Sen bridge och härliga människor. Var en dag i Venedig, rekommenderas starkt.” Nils & Lillemor Stockholm - aug 2019

”Hotel Salzburger Hof, wow! Vi åt, spelade bridge och gick trevliga promenader i byn. Vi kommer definitivt tillbaka nästa sommar. Tack STS Alpresor” Kesrtin & Ulf Helsingborg - aug 2019

Kalle Persson - Bridgeledare

Kalle Persson är vår tävlingsledare som även kommer hålla i seminarierna under veckan. Vanligtvis hittar man Kalle på BK S:t Erik i Stockholm där han är bridgelärare och tävlingsledare.