Aktiviteter & utflykter

500 kr rabatt på julbordsresor!

Gäller fram till den 31 maj på alla julbordsresor.

500 kr rabatt på julbordsresor!

Gäller på alla julbordsresor med koden JUL-500. Boka senast 31 maj!

Ange kod:

JUL-500

Upptäck Bad Gastein i december

En julbordsresa till Bad Gastein är mycket mer än det välkända julbordet. Här finns massor att uppleva och vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som passar både stora som små.

Populärt!

Mysig julmarknad i Salzburg

Följ med på en dagsutflykt till till Salzburg och en av världens största julmarknader. Gamla stan i Salzburg har idag en plats på UNESCOs världsarvslista och är en av de vackraste platserna man kan besöka i december. Strosa runt på marknaden, njut av glühwein, rostade mandlar och lokala delikatesser. 

Lägg till i bokning
Förboka liftkort!

Njut av vinterns första svängar

Skidåkning är en självklarhet i Bad Gastein med 210 härliga pistkilometer över fem skidområden med åkhöjder upp till 2 700 m ö h. I december är de välpreparerade pisterna nästintill tomma. Passa på att förboka ditt liftkort redan nu!

Lägg till i bokning

Längdskidåkning i Gasteinerdalen

I Gasteinerdalen finner du över 40 km välpreparerade längdspår för både klassisk åkning och skate. Här kan du bland annat åka i Sportgasteins världscupsspår som ligger ca 1600 m ö h mitt i nationalparken Hohe Tauern. För andra året i rad arrangeras här Gastein Classics, en del av världscupstävlingen Ski Classics som är ett av världens största längdåknings-arrangemang

 

Afterski med livemusik

Missa inte ett besök på Silver Bullet Bar, Bad Gasteins hetaste afterskiställe med fyra stimmiga barer och livemusik varje kväll. Festen flödar över två våningsplan och stämningen är alltid på topp med glada människor och 14 meters takhöjd! På Silver Bullet Bar kan vi anordna exklusiva event för upp till 400 personer.

 

Bada i varma källor

Bad Gastein är en historisk kur- och spa-ort tack vare det naturligt varma thermalvattnet som kommer direkt från bergen. Alldelles intill Hotel Salzburger Hof ligger den anrika badanläggningen Felsentherme. Här kan man bada i utom- och inomhuspooler i det 36-gradiga vattnet. Badanläggningen erbjuder dessutom ett stort utbud av olika bastur, thermalbad, massage och mycket mera. En fantastisk upplevelse!