Aktiviteter & utflykter

Förboka våra populära arrangemang!

Populär utflykt - förboka!

Den magiska julmarknaden i Salzburg

Upplev julkänslan på en av världens största julmarknader. Gamla stan i Salzburg har idag en plats på UNESCOs världsarvslista och är en av de vackraste platserna man kan besöka i december. Strosa runt på marknaden och njut av glühwein, rostade mandlar och lokala delikatesser. Bara i Gamla stan finns hela 22 kyrkor med sin egen unika och spännande historia.

Läs mer om julmarknaden i Salzburg →

Få liftkortet på hotellet

Först upp i liften? Förboka ditt liftkort!

Njut av de första svängarna för säsongen. 

Läs mer om skidåkningen i Bad Gastein →

Mat- och dryckespaket

Våra dryckespaket är mycket prisvärda och passar allt som hör julbordet till.  Passa även på att förhandsboka en god lunch eller varför inte vår fonduekväll.

Lilla dryckespaketet

I det lilla paketet ingår:

• Välkomstdrink
• 2 st glas vin/öl
• Kaffe med 1 avec

Gäller vid förbokning innan avresa

fr 330 kr
Lägg till i bokning

Stora dryckespaketet

I det stora dryckespaketet ingår:

• Välkomstdrink
• 2 st glas vin/öl
• 2 snaps (4 cl)
• Kaffe med 1 avec

Gäller vid förbokning innan avresa

fr 445 kr
Lägg till i bokning

Äkta fonduekväll

I Hotel Salzburger Hofs källarvalv ligger Hofkeller, en genuin österrikisk restaurang med fantastisk atmosfär. Här kan du äta en riktigt god köttfondue med läckra tillbehör. 

Pris för barn upp till 12 år: 110 kr

fr 275 kr
Lägg till i bokning

Förboka en god lunch

Njut av en österrikisk Wienerschnitzel eller en fräsch sallad i härlig atmosfär. Lunchen serveras på Hotel Salzburger Hof lagom till att ni anländer till Bad Gastein.

Pris:
Schnitzel + 1 öl/vin eller läsk: 
165 kr 

Fitness sallad med kyckling + 1 öl/vin eller läsk: 135 kr
Tortellini med spinat och ricotta: 145 kr

Lägg till i bokningen

Stort utbud av aktiviteter

Afterski med livemusik

Missa inte ett besök på Silver Bullet Bar som är Bad Gasteins hetaste afterskiställe med fyra stimmiga barer och livemusik varje kväll. Festen flödar över två plan och stämningen är alltid hög med glada människor och 14 meters takhöjd! På Silver Bullet Bar kan vi anordna exklusiva event för upp till 400 personer.

Bada i varma källor

Bad Gastein är en äkta spa-ort med varma häloskällor. Alldelles intill Hotel Salzburger Hof ligger den anrika badanläggningen Felsentherme. Här kan man bada i 36-gradiga utomhuspooler som är naturligt uppvärmda av underjordiska källor. Badanläggningen erbjuder dessutom ett stort utbud av olika bastur, thermalbad, massage och mycket mera. Missa inte!

 

Rodel - fartfylld aktivitet

Rodel är en enegrigivande aktivitet där man färdas i en kälke utförs. Oavsett om man är en tävlingmänniska eller ej, är rodel uppskattat av de flesta. Turen utgår från en av Europas äldsta berghyttor Bellevue Alm som ligger 1300 m ö h. Här kan man välja att äta eller bara ta ett rykande glas glühwein innan man tar en fartfylld rodeltur ner till byn. 

 

Längdskidåkning

I Gasteinerdalen finns det flera olika längdåkningsspår för den som är sugen på att åka längdskidor. Totalt finns det 90 km spår, både i dalen och uppe i höjd med liftarna.