Gör karriär i Alperna eller på huvudkontoret i Göteborg, här finns alla möjligheter. Att arbeta på STS Alpresor är en livsstil. Vi som jobbar här delar ett stort intresse och får dessutom jobba med världens roligaste produkt - resor till Alperna sommar och vinter.

Lediga jobb och kurser

Norsktalande resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad, säljdriven och norsktalande person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer

Product Manager - Norge 

Nu söker vi en driven Product Manager till vår norska sälj- och marknadsavdelning i Göteborg. Som PM driver du den dagliga marknadsföringen samt säljaktiviteter som rör den Norska marknaden. Detta innebär att du ansvarar för norska hemsidan, sociala medier, events och partnersamarbeten.

Läs mer och ansök

Utbilda dig till reseledare i Alperna!

Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledarkår. Våra reseledare är mycket omtyckta och bidrar stort till att många av våra gäster återkommer till oss år efter år. Nu kan du ansöka till vår sommarkurs.

Läs mer och ansök

Resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad och säljdriven person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer

Finsktalande resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad, säljdriven och finsktalande person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer