Att arbeta på STS Alpresor är en livsstil.
Vi som jobbar här delar ett stort intresse och får dessutom jobba med världens roligaste produkt - resor till Alperna.

Lediga jobb och kurser

Personal- och guidekoordinator till STS Alpresor i Göteborg

Nu söker vi en nyckelperson för vår utlandsverksamhet till vårt huvudkontor i Göteborg. Tjänsten passar dig som har stort intresse av rekrytering, administration och planering och som ser noggrannhet som en viktig egenskap. 

Läs mer & ansök

Content Creator till STS Alpresor

Gillar du att skapa bra innehåll som sticker ut och som genererar bra trafik? Älskar du dessutom skidåkning och har god vana att skriva säljande copy? Då är detta rollen för dig.

Läs mer & ansök

Finsk-/svensktalande kundtjänstmedarbetare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad och säljdriven person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer & ansök

Sales Manager - Group Travels

För ett 1-årsvikariat, med stora möjligheter till förlängning, söker vi nu en Sales Manager – Group Travels. I rollen ansvarar du för införsäljning och produktion av bland annat studentresor, temaresor, läsarresor och andra specialresor.

Läs mer & ansök

Utbilda dig till reseledare i Alperna!

Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledarkår. Våra reseledare är mycket omtyckta och bidrar stort till att många av våra gäster återkommer till oss år efter år. Nu kan du ansöka till vår vinterkurs för säsongen 2023.

Läs mer & ansök