Gör karriär i Alperna eller på huvudkontoret i Göteborg, här finns alla möjligheter. Att arbeta på STS Alpresor är en livsstil. Vi som jobbar här delar ett stort intresse och får dessutom jobba med världens roligaste produkt - resor till Alperna sommar och vinter.

Lediga jobb och kurser

Finsktalande resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad, säljdriven och finsktalande person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer

Projektanställning inom Ekonomi/Produktion 

Nu söker vi en medarbetare till vår produktionsavdelning. Som ekonomi/produktionsassistent kommer du främst att få inblick i bolagets ekonomiprocesser såsom exempelvis leverantörs-och kundreskontra. Du kommer under handledning successivt att utföra ett flertal arbetsmoment såsom exempelvis ankomstregistrering av leverantörsfakturor...

Läs mer & ansök

HEAD OF EVENTS & ENTERTAINMENT – Bad Gastein, Österrike

Älskar du musik och underhållning? Då kanske du är Silver Bullets nya ansikte utåt! Inför vintern söker vi en Head of Events & Entertainment till Österrikes populäraste afterski-bar.

Läs mer & ansök

Fullstackutvecklare till STS Alpresor 

Nu letar vi efter dig som vill anta en ny spännande tjänst med tekniskt helhetsansvar för utveckling av företagets webb samt arbeta med att förbättra bokningsflödet och användarupplevelse.

Läs mer & ansök

Norsktalande resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad, säljdriven och norsktalande person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer

Utbilda dig till reseledare i Alperna!

Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledarkår. Våra reseledare är mycket omtyckta och bidrar stort till att många av våra gäster återkommer till oss år efter år. Nu kan du ansöka till vår sommarkurs.

Läs mer och ansök

Resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad och säljdriven person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer