Ett smidigt resesätt

Att resa med egen bil ner till Bad Gastein är ett mycket flexibelt och prisvärt resesätt. Du bestämmer själv tid för av- och hemresa, vilka stopp du ska göra på vägen samt hur många dagar du väljer att resa. Dessutom har du tillgång till bilen väl nere på ort ifall du skulle vilja prova olika skidorter under din semester. När du bokar liftkort med oss ingår förutom Bad Gasteins 5 orter även hela Ski Amadés 25 olika skidområden. 

Snabbaste vägen ner

Bad Gastein ligger i nordöstra Alperna med mycket bra vägförbindelser till och från Sverige. Med tanke på dess läge är avståndet inte speciellt långt om du jämför med andra orter i Alperna. Från Malmö tar det ca 14 timmar och från Göteborg inte mer än 16 timmar. Den snabbaste vägen är att köra via Öresundsbron till Gedser för att därifrån ta färjan 2 timmar ner till Rostock innan Autobahn tar vid. Även färjan mellan Rødby – Puttgarden är smidig att ta. Från Rostock kommer du passera världsstäder som Berlin, Nürnberg, München och Salzburg - alla väl värda ett stopp. 

Boka färjan smidigt här »

Smidig incheckning och gratis parkering

Väl nere i Bad Gastein checkar du smidigt in på några av våra egna hotell där du kommer tilldelas fri parkering i anslutning till ditt hotell. Du välkomnas av din guide för veckan, får ditt liftkort i handen, alla tider för våra arrangemang och annan nödvändig information. Sedan är det bara att njuta av skidparadiset Bad Gastein hela veckan.

Vi har ingått ett avtal med Scandlines Danmark ApS om förmedling av  färjeresor. För varje sälj eller förmedling av Scandlines Danmark ApS’ produkter kan vi mottaga en provision av Scandlines Danmark ApS.