Upplev julafton på skidor

En garanterat vit jul i Alperna

Snösäkra julfirandet i Alperna

Få saker är så stämningsfullt som en vit jul i Alperna. Tänk dig att få åka skidor hela dagarna och mysa framför brasan med familjen på kvällarna. Passa på och snösäkra julfirandet idag.

Julveckan arrangeras vecka 52 (19e till 26e december)

Förutom en garanterad vit jul och att tomten alltid står på skidor istället för släde i Alperna, får du och familjen uppleva säsongens första skidåkning. Mysiga julmarknader och roliga aktiviteter är en annan höjdpunkt som erbjuds på de orter vi reser till. I Bad Gastein kan ni bland annat besöka den traditionella julmarknaden i Salzburg, njuta av spabehandlingar och mysiga vinterpromenader. Under julaftons-kvällen samlas även alla barnen på Hotel Salzburger Hofs restaurang Ritz för att träffa tomten.

På samtliga orter erbjuds aktiviteter såsom picknick i backen och på hotellen dukas det upp god mat och dryck tillsammans med härlig julunderhållning. Det blir en julsemester som familjen sent glömmer.

Julens fördelar med Alperna

  •  Upplev säsongens första skidåkning
  •  En garanterad vit jul
  •  Extra mycket tid över för nära och kära
  •  Aktivt firande under en hel vecka

Läs mer om Julen i Alperna

3 måsten på Salzburgs Julmarknad

Salzburg som även benämns som ”Huvudstaden av julmarknader” är en otroligt vacker stad där historien och dess barockarkitektur gör sig påmind runt stadens alla hörn. 1996 blev Old Town i Salzburg uppsatt på Unescos världsarvslista och det är just där Christkindlmarkt tar sin traditionella plats år efter år...

Julbordsresa till Bad Gastein

Förra året reste Karin Bolmström och hennes vänner på julbordsresa till Bad Gastein. Nu har vi bett henne att summera sina absoluta höjdpunkter från resan. Läs och inspireras!...