Vinterkonferens i Bad Gastein

Skidåkning och teambuilding i österrikiska Bad Gastein

Ta med kollegorna till de österrikiska Alperna i vinter! Bad Gastein är vår mest populära konferensort som erbjuder en perfekt kombination av nytta och nöje. Njut av fantastisk skidåkning, livlig afterski, bekvämt boende, god mat och utmärkta konferensmöjligheter. 

Skidsystemet i Bad Gastein omfattar 210 km pist över fem skidområden med åkhöjder upp till 2 700 möh. Liften ligger 300 m från vårt konferenshotell, anrika Hotel Salzburger Hof. Här finns allt för ditt företags konferensresa.

Konferenspaket till Bad Gastein:

  • Direktflyg från Sverige t/r inkl bagage
  • Transfer till Bad Gastein t/r
  • Boende 3 nätter på Hotel Salzburger Hof****+
  • Stor frukostbuffé varje morgon
  • 3 högklassiga femrättersmiddagar
  • Konferenskoordinator och guide

Hotel Salzburger Hof****+

Vackra Hotel Salzburger Hof är vårt eget konferenshotell i Bad Gastein. Hotellet har ett av byns bästa lägen, mitt i centrum, med panoramautsikt över de omkringliggande bergen. Här bor man bekvämt i vackert inredda rum med noga utvalda material in i minsta detalj, och med tillgång till flera restauranger, barer, två lyxiga spa-avdelningar, gym och rymliga konferenslokaler.

Läs mer om hotellet

Konferens 2 230 meter över havet

Upplev Alpernas nya topprestaurang Gipfelrestaurant Stubner som ligger hela 2 230 möh och njut av Gasteinerdalens bästa utsikt på den stora solterrassen. Här finns ett stort urval av klassiska österrikiska rätter, fräscha sallader och goda hamburgare tillagade på närproducerade råvaror av högsta kvalité. Restaurangen nås med Stubnerkogelliften som går från dalen hela vägen upp till toppen, smidigare än så blir det inte! Här finns utmärkta konferensmöjligheter om man vill kombinera en god lunch med jobb. Att konferera på en alptopp är en häftig upplevelse!

 

Populära aktiviteter i Bad Gastein

Gemensam skidåkning

Upptäck Gasteinerdalens skidsystem tillsammans med guide! Under en halvdag kommer vår guide att visa er systemets alla smultronställen. Efter en härlig förmiddag i backen avslutar vi med en god lunch på Gipfelrestaurant Subner's trevliga solterrass.

 

Picknick i backen

Med utsikt över Gasteinerdalen tar vi en paus från skidåkningen och njuter av en festlig picknick i backen. Intill Kleine Scharte dukar vi upp en stor picknickbuffé med österrikiska specialiteter och drycker. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna.

 

Fondueafton

I Hotel Salzburger Hofs rustika och charmiga källarvalv serverar Restaurant Hofkeller traditionell fondue. Maträtterna är perfekta att äta i lite större sällskap där man kan dela på de olika rätterna. Vi lovar att du och dina kollegor inte kommer lämna hungrig.