Julbordskonferens i Alperna

Inled julfirandet tillsammans med dina kollegor i Alperna

Många företag avslutar året med att äta julbord tillsammans innan alla går på julledighet. Varför inte göra något extra och kombinera julbordet med skidåkning, afterski och konferens i österrikiska Bad Gastein? Resans höjdpunkt är det populära julbordet som komponeras av prisbelönte kocken Fredrik Eriksson. 

Under er julbordskonferens i Bad Gastein bor ni bekvämt på anrika Hotel Salzburger Hof som ligger perfekt beläget mitt i byn. Hotellet är smakfullt inrett med fina rum och tillgång till flera restauranger, barer, två lyxiga spa-avdelningar, gym och rymliga konferenslokaler för grupper mellan 10-150 personer.

Förslag på aktiviteter

Säsongens första skidåkning

Det är inte mycket som slår årets första svängar. Kombinera konferensen med en heldag i skidbacken följt av fartfylld afterski på Silver Bullet Bar. Se fram mot 210 km pist över fem skidområden med åkhöjder upp till 2 700 möh.

 

Spa- & wellness

Avkoppling och välmående infinner sig naturligt i kurorten Bad Gastein. Efter en dag i backen kan det vara skönt att unna sig en lugn stund på Hotel Salzburger Hofs spa eller bada i naturligt uppvärmda källor på bad- och spaanläggningen Felsentherme.

 

Julmarknad i Salzburg

För den som inte vill åka skidor finns det mycket annat att hitta på. Bland annat arrangerar vi en trevlig dagsutflykt till julmarknaden i Salzburg som har en djupt rotad historia och är en av de äldsta och kanske vackraste i världen.