Alpresor Select - våra utvalda drömhotell

Efter mer än 40 år i Alperna vet vi vilka hotell som kan leverera en bättre upplevelse än andra. Hotell som utöver påkostade rum och hög standard också har en unik atmosfär och en särpräglad personlighet. 

Alpresor Select är ett urval av våra absolut bästa hotell med hög standard, yppersta mat och bra service. Många av våra Select Hotell har en egen gourmet restaurang och fina SPA-faciliteter.

Våra Select hotell längtar man hem till efter en lång skiddag i backen.

Hotel Salzburger Hof****+ - Bad Gastein

Klassiska Hotel Salzburger Hof ligger perfekt beläget i hjärtat av Bad Gastein. Hotellet bjuder på en fantastisk atmosfär och högklassig service. På hotellet finns två spa-avdelningar med pooler, flera bastur, massage- och fitnessavdelning samt barn-och spelrum. Alla rum är vackert inredda och många har utsikt över den vackra Gasteinerdalen.

Maten håller mycket hög klass och varje kväll serveras 4-rätters middagar till våra halvpensionsgäster. På hotellet ligger populära Ritz Bar där man kan njut av en god drink och lyssna på underhållning från kända svenska artister. Förra året var både Måns Zelmerlöw och Sanna Nielsen på besök.

 Mat med mycket hög klass

 Två spa-avdelningar

 Perfekt läge i byn

Läs mer här

Villa Orania****+ - Bad Gastein

Villa Orania ligger ett stenkast från huvudliften och Bad Gasteins centrum. Här finns lyxiga lägenheter för dig som söker bekvämlighet men ändå vill ro om dig själv lite mer än på hotell. Villa Orania erbjuder allt från ett penthouse för 4-6 personer samt President's Lodge för 6-10 personer. Frukost och de delikata middagarna serveras på Hotel Salzburger Hof, 50 meter från Villa Orania. 

 200 meter till liften

 Lyxiga lägenheter i ombonad alpstil

 Egen privat bastu

Läs mer här

Hotel Somont**** - Val Gardena

Hotel Somont är ett mycket omtyckt hotell av högsta klass med ski-in/ski-out direkt bakom huset Sella Ronda/Ciampinoi. På hotellet finns en trevlig loungebar och restaurang som serverar utsökt mat. Här finns också en stor spa-avdelning med pool, bastu, ångbad, whirlpool och relaxavdelning.

 Pool, bastu och ångbad

 Familjärt med hög klass

 Restaurang, bar och lounge

Läs mer här

Hotel Principe delle Nevi****+ - Cervinia

Hotel Principe delle Nevi är vårt lyxigaste hotell med snygg, modern interiör. Här har du ski-in/ski-out och hotellet har shuttle service till och från centrum. Här finns både inom- och utomhuspool, jacuzzi och en populär terrass med lunchservering och afterski.

 Gratis shuttle service till och från byn

 Inom- och utomhuspool

 Prisbelönt restaurang

Läs mer här

Grand Hotel Zell am See****+ - Zell am See

Grand Hotel Zell am See är ett anrikt hotell som har ett magiskt läge precis vid stranden till sjön Zeller. Hotellet har en mycket uppskattad restaurang där det varje kväll serveras ett val av tre rätter (kött, fisk eller vegetarisk). Här finns även en stor spa-avdelning med allt man kan tänkas önska. I hotellet ligger ett helt nyöppnat casino. 

 Rymliga rum med vacker utsikt

 Stor spa-avdelning

 Fin restaurang och bar

Läs mer här

Posthotel Schladming**** - Schladming

Posthotel Schladming ligger mitt i centrum med gångavstånd till Planailiften. Hotellet har en trevlig bar, mysig restaurang och en fin vinkällare. På hotellet finns en spa-avdelning med bastu, ångbastu och whirpool.

 Centralt läge mitt i centrum

 Spa-avdelning med bastu, ångbastu m.m

 Restaurang med vinkällare

Läs mer här

Il Capricorno**** - Sauze d'Oulx

Il Capricorno är ett mysigt chalethotell som ligger vackert beläget mitt i pisten på 1800 m ö h. I hotellets restaurang severas god mat som har fått flera utmärkelser i bland annat Guide Michelin. Hotellet erbjuder snöskoter shuttle till och från byn mot avgift.

 Ski-in/ski-out

 Restaurang med utmärkelser i Guide Michelin

 Unika rum med mysig alpkänsla

Läs mer här

Hotel Panther**** - Saalbach

Hotel Panther ligger perfekt beläget mitt på huvudgatan och endast 50 m från liften. Hotellet har en underbar vinterträdgård med uppvärmd utomhuspool och bar. De har också en relaxavdelning med bastu och möjlighet till massage och skönhetsbehandlingar.

 Mitt på huvudgatan

 Utomhuspool och relaxavdelning med bastu

 50 meter från liften

Läs mer här

Hotel Chalet Monier****+ - Les 2 Alpes

Hotel Chalet Mounier är ett familjeägt hotell som har gått i flera generationer. Hotellet har en mysig bar och lounge samt en spaavdelning med bastu, ångbad och jacuzzi. Här finns även en inomhuspoolgym och möjlighet till massage (mot avgift). I hotellets trevliga restaurang serveras både frukost och fyra-rätters middagar.

 Fri shuttle service till Jandri express

 Restaurang med stjärna i Guide Michelin

 Stor spa-avdelning 

Läs mer här

Hotel Alpina**** - Ischgl

Hotel Alpina har en blandning av modern och traditionell tyrolskstil. Hotellet ligger centralt med ett perfekt läge nära liftarna Pardatschgrat och Fimba. Här finns en trevlig spa-avdelning med utsikt över bergen samt bar, lounge och en populär restaurang.

 Spa-avdelning med utsikt över bergen

 Bar, lounge och restaurang

 150 meter till liften

Läs mer här

Hotel Alpenruh**** - Serfaus

Hotel Alpenruh är ett trevligt  hotell som är beläget precis i början av byn och endast 100 m från Alpernas enda tunnelbana, den sk ”Dorfbahn” som tar dig snabbt och enkelt till liften på morgonen. På hotellet finns en spa-avdelning med pool och bastu samt en trevlig bar och restaurang. 

 Lungt läge

 Pool och bastu

 Restaurang, bar och lounge

Läs mer här