Alpresor Family - perfekta hotell för familjen

Att åka till Alperna är en fantastisk semesterupplevelse. Till skillnad från våra svenska fjäll gör närheten till Medelhavet klimatet i Alperna perfekt för skidåkning - utan att bli för kallt. Senaste åren har dessutom många skidorter i Alperna satsat stort på att förbättra för barnfamiljer med moderna liftar, flerspråkiga skidlärare och inte minst bra hotell med familjens behov i fokus.

Alpresor Family är ett urval av våra bästa familjehotell. Här hittar du flerbäddsrum för hela familjen och ett läge nära liften. Självklart har hotellen en egen restaurang och fina gemensamma utrymmen för familjen att umgås i. Kort och gott ett hotell som hela familjen kan njuta av utan krångel. 

Ski Lodge Reineke***+ - Bad Gastein

Ski Lodge Reineke är vårt Skandinaviska skidåkarhotell som ligger mitt i Bad Gastein, med bara 300 m från liften. Hotellet bjuder på en sportig och familjär atmosfär med en hög servicenivå. I hotellets trevliga restaurang serveras alla halvpensionsmiddagar och här ligger även en bar/lounge.

 Centralt beläget

 Restaurang & Bar

 Stora flerbäddsrum, upp till 7 personer

Läs mer här

Hotel Madeleine**** - Obergurgl

Hotel Madeleine är ett modernt och välskött hotell med centralt läge. Det vänliga värdparet tar väl hand om sina gäster och serverar god mat i restaurangen. Här finns en spa-avdelning med jacuzzi, bastu och ångbad (hammam). Fritt Wi-Fi finns i hela hotellet.

 200 meter till liften

 Bar & Restaurang

 Jacuzzi, bastu och ångbad

Läs mer här

Hotel König*** - Saalbach

Hotel König ligger precis intill skidbacken och har en egen nybörjarbacke med lift på bakgården. Efter en dag i backen kan du njuta av internationella specialiteter i hotellets restaurang eller koppla av framför den öppna spisen i loungen. I hotellets spa-avdelning finns finsk bastu och ångbad. 

 Nära lift och centrum

 Populär restaurang

 Gratis Wi-Fi

Läs mer här

Hotel Solaia*** - Val Gardena

Hotel Solaia ligger perfekt beläget med ski-in från Sella Ronda/Dantercepies och endast 150 m till Campinoiliften. Hotellet har en trevlig loungebar och restaurang samt en spa-avdelning med pool och bastu.

 Ski-in

 150 meter till lift

 Pool och bastu

Läs mer här

Hotel Saalbacher Hof****+ - Saalbach

Hotel Saalbacher Hof ligger perfekt beläget mitt i byn nära till liften och byns alla restauranger och barer. Här kan man välja mellan en rad olika rumskategorier med alla tänkbara bekvämligheter. På hotellet finns en stor spa-avdelning med jaucuzzi, pool, bastu och fitnessrum. 

 Centralt läge mitt i byn

 Stora fina rum

 Spa med pool, bastu, fitnessrum m.m

Läs mer här

Hotel le Souleil'Or***+ - Les 2 Alpes

Hotel le Souleil'Or ligger perfekt beläget med ski-in/ski-out precis nedanför pisten. Hotellet har en trevlig bar och lounge och i restaurangen serveras både frukost och alla halvpensionsmiddagar. På hotellet finns dessutom en spa-avdelning med bastu, solarium och turkiskt ångbad.

 Ski-in/ski-out

 Spa-avdelning med ångbad

 Restaurang, bar och lounge

Läs mer här