• Bad Gastein hotell overview
  • Bad Gastein hotell overview

Våra egna hotell - kvalité och service sedan 1986

Ända sedan vi började arrangera skidresor till Alperna har vi strävat efter att erbjuda våra kunder högsta kvalité och bästa möjliga service. För att skapa unika hotellupplevelser valde vi 1986 att starta upp Hotel Gisela i Bad Gastein. Idag, 30 år senare driver vi 6 hotell i byn som alla har sin speciella karaktär och personlighet som lockar gäster tillbaka år efter år. Gemensamt för alla hotell är att de är centralt belägna, har hög boendestandard, bekväm halvpension och utmärkt service. 

Hotel Salzburger Hof****+ - Bad Gastein

Klassiska Hotel Salzburger Hof ligger perfekt beläget i hjärtat av Bad Gastein. Hotellet bjuder på en fantastisk atmosfär och högklassig service. På hotellet finns två spa-avdelningar med pooler, flera bastur, massage- och fitnessavdelning samt barn-och spelrum. Alla rum är vackert inredda och många har utsikt över den vackra Gasteinerdalen.

Maten håller mycket hög klass och varje kväll serveras 4-rätters middagar till våra halvpensionsgäster. På hotellet ligger populära Ritz Bar där man kan njut av en god drink och lyssna på underhållning från kända svenska artister. Förra året var både Måns Zelmerlöw och Sanna Nielsen på besök.

 Mat med mycket hög klass

 Två spa-avdelningar

 Perfekt läge i byn

Läs mer här

Villa Orania****+ - Bad Gastein

Villa Orania ligger ett stenkast från huvudliften och Bad Gasteins centrum. Här finns lyxiga lägenheter för dig som söker bekvämlighet men ändå vill ro om dig själv lite mer än på hotell. Villa Orania erbjuder allt från ett penthouse för 4-6 personer samt President's Lodge för 6-10 personer. Frukost och de delikata middagarna serveras på Hotel Salzburger Hof, 50 meter från Villa Orania. 

 200 meter till liften

 Lyxiga lägenheter i ombonad alpstil

 Egen privat bastu

Läs mer här

Ski Lodge Reineke***+ - Bad Gastein

Ski Lodge Reineke är vårt Skandinaviska skidåkarhotell som ligger mitt i Bad Gastein, med bara 300 m från liften. Hotellet bjuder på en sportig och familjär atmosfär med en hög servicenivå. I hotellets trevliga restaurang serveras alla halvpensionsmiddagar och här ligger även en bar/lounge.

 Centralt beläget

 Restaurang & Bar

 Stora flerbäddsrum, upp till 7 personer

Läs mer här

Hotel Gisela***+ - Bad Gastein

Hotel Gisela ligger granne med Hotell Salzburger Hof och är ett av de mest populära hotellen i Bad Gastein. Inte konstigt då hotellet är relativt litet, mysigt och mycket personligt. Här har man nära till både liften och till den populära After-skin på Silver Bullet Bar. Hotellets restaurang serverar god halvpensionsmiddag varje kväll. 

 300 m till liften

 Ombonad och mysig atmosfär

 Egen restaurang - Steakhouse Gisela

Läs mer här

Hotel Eden Rock***+ - Bad Gastein

Hotel Eden Rock är ett klassiskt alphotel som totalrenoverats under 2015 och fick en ny fantastisk interiör. I Hotellet ligger byns mest populära restaurang, Angelo där också frukosten serveras för hotellets gäster. En halvtrappa ner ligger även välkända Eden's Pub där det serveras öl från hela världen.

 Klassiskt alphotell i modern tappning

 Nyrenoverade rum med fin utsikt

 Byns populäraste restaurang - Angelo's

Läs mer här

Hotel Post**** - Bad Gastein

Hotel Post är ett modernt designhotell beläget mitt i byn, nära Hotel Salzburger Hof. Hotellet har en inbjudande och romantisk atmosfär som passar perfekt för par. I hotellet ligger den populära cocktailbaren Bellini Bar och även en trevlig restaurang med italiensk 50-60-tals stil. 

 Bra läge mitt i byn

 Perfekt för par

 Mysig och romantisk atmosfär

Läs mer här