Vilket boende passar dig på semestern?

Centralt läge, bra mat, lyxiga rum - eller varför inte allt på samma gång? Vi har annordnat skidresor till Alperna i över 40 år och har koll på vilket boende som är bäst för just dig. Vi har valt ut våra bästa hotell och samlat dem i olika kategorier för att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på skidsemestern. Alla våra utvalda hotell har gemensamt att de får höga betyg bland våra gäster och på TripAdvisor. Läs mer nedan om vilket hotell som passar dig!

Våra egna hotell - kvalité och service sedan 1986

Ända sedan vi började arrangera skidresor till Alperna har vi strävat efter att erbjuda våra kunder hög kvalitet och bästa möjliga service. För att skapa unika hotelupplevelser valde vi 1986 att starta upp Hotel Gisela i Bad Gastein. Idag, nästan 30 år senare driver vi 6 hotell i byn som alla har sin speciella karaktär och personlighet som lockar gäster tillbaka år efter år.  

 Liftnära och centralt läge

 Högklassig servicenivå och boendestandard

 Högt nöjdhetsbetyg från gäster såväl som på Tripadvisor

 Egna restauranger med högsta kvalité

Läs om hotellen här

Alpresor Classic - Gemytliga alphotell

Alpresors Classic är hotell som har en familjär och personlig atmosfär. Något mindre i storleken men som levererar en mysig känlsa och äkta alpatmosfär.

 Traditionella och mindre boenden med mysig atmosfär

 Ofta familjedrivet med personlig service

 Högt nöjdhetsbetyg från gäster såväl som på Tripadvisor

 Bra lägen i byn

Läs om hotellen här

Alpresor Family - Bästa alternativet för familjen

Alpresor Family är ett urval av våra bästa familjehotell. Här hittar du flerbäddsrum för hela familjen, barnmenyer och ett superbra läge. Självklart har hotellen en egen restaurang och fina gemensamma utrymmen för familjen att umgås i. Kort och gott ett hotell som hela familjen kan njuta av utan att det kostar skjortan.

  Stora flerbäddsrum för hela familjen

  Bra restaurang oftast med barnmeny

  Nära till lift och centrum

  Ofta pool och lekrum

Läs om hotellen här

Alpresor Select - Våra utvalda hotell

Alpresor Select är ett urval av våra absolut bästa hotell med hög standard, yppersta mat och bra service. Många av våra Select Hotell har en egen gourmetrestaurang och fina SPA-faciliteter. För oss på Alpresor handlar hög standard lika mycket om att hotellen skall ha en egen personlighet och identitet. 

  Hotell med minst 4 stjärnor och höga betyg från våra gäster

  Maten, rummen och servicen är av högsta klass 

  Bra läge i byn 

  Unik karaktär och personlighet

Läs om hotellen här