• Trailvecka i Bad Gastein
  • Trailvecka i Bad Gastein

Trailvecka med Team Nordic Trail

I samarbete med Team Nordic Trail anordnar vi en trailvecka i Bad Gastein, där vi kombinerar stiglöpning i vacker alpmiljö med bekvämt boende, god mat och härlig gemenskap.

Det här är Team Nordic Trail

Team Nordic Trail är Sveriges största satsning på traillöpning. Företaget grundades 2013 av upplevelsefantasten Miranda Kvist med målsättningen att få hela Sveriges befolkning att komma ut och rör sig i naturen. Företaget har sedan uppstarten vuxit snabbt och idag är det tusentals som väljer att träna och resa tillsammans med Team Nordic Trail.

För vem passa resan?

Den här resan passar dig som vill lämna asfalten, uppleva vacker natur, utmana dig själv samt uppleva löparglädje tillsammans med andra människor. Du behöver inte vara en snabb löpare men för att få ut så mycket som möjligt och kunna njuta av resan rekommenderar vi att du kan springa 10 km ihållande utan att stanna. Fördelen med att springa i Alperna jämfört med Svenska fjällen är att här slipper du även myggen!

Vad händer under resan?

Detta är en skön löparresa med lagom långa dagsetapper, god mat och härliga vyer att minnas länge. Tillsammans med våra ledare springer vi på vackra men tämligen orörda alpstigar. Inför varje dag kan du välja mellan en något tuffare och längre rutt eller en lättare, kortare distans. Förutom de dagliga löparturerna så kommer vi att erbjuda rörelseträning och föreläsningar om löpning och utrustning där ledarna delar med sig sina erfarenheter kring förberedelser och genomföranden av ultralopp världen runt.

Boende

Vi bor bekvämt på nyrenoverade Hotel Eden Rock, mitt i hjärtat av Bad Gastein. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en god frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens löppass. På kvällarna serveras en god trerätters middag.

Datum: 12-19 Augusti 2017

Pris till medlemmar i Team Nordic Trail: från 10 995 kr/person (övriga betalar från 10 995 kr)

I priset ingår:

  • Flyg Sverige-Salzburg t/r inkl 20 kg bagage
  • Del i dubbelrum på nyrenoverade Hotel Eden Rock
  • Frukostbuffé i 7 dagar
  • 6 st goda middagar
  • All löpträning och annan träning
  • Föreläsningar

* Flygtillägg 295-495 kr och transfer 355 kr tillkommer

Bokning

Välkommen att boka din resa hos STS Alpresor på tel 0771-20 20 20. Uppge ”Trailvecka” vid bokningstillfället. Begränsat antal platser, vi reserverar oss för fullbokning.