• Utflykter och aktiviteter i Val Gardena
  • Utflykter och aktiviteter i Val Gardena

Aktiviteter i Val Gardena – mitt i Dolomiterna!

Att uppleva Val Gardena i sommarskrud är något utöver det vanliga. Våra alpina vandringar bjuder på blomstrande ängar, taggiga bergstoppar och hisnande terräng. Välj mellan Alpin vandring och Alpin vandring plus. Det sistnämnda om du vill ha något extra att bita i. VIll du uppleva Val Gardena på egen hand så kan du också hyra mountainbike. Det finns inte mindre än 28 st MTB-rutter. Klättring är också ett magiskt sätt att uppleva alperna på. Boka en kurs eller en tur. Högt där uppe väntar en majestätisk vy du sent skall glömma. Efter fysisk aktivitet kan det också vara skönt att göra något helt annat. Gnugga dina geniknölar under en pubquiz eller varför inte boka in en vinprovning? Sydtyrolska viner är kända långt utanför regionen och druvsorterna Gewürztraminer och Lagrein har sitt ursprung här.

Läs om och boka våra arrangemang i Val Gardena

Loungequiz - Torsdag


Avsluta torsdagen med ett roligt och utmanande loungequiz på hotellets bar! När vi fått in första drycken och bildat lagen startar quizet. Det blir varierande frågor och ämnen samt ett antal bildfrågor. Totalt är det cirka 20–25 frågor och till vinnaren har vi naturligtvis ett pris! Första drycken och vinsten ingår i arrangemangspriset.

Pris: 100 kr/person Lägg till i bokning

Dagsutflykt till Gardasjön - Onsdag

Gardasjön är Italiens största sjö som bjuder på ett fantastiskt landskap med kristallklart vatten och vackra bergssluttningar. Vi lämnar Val Gardena efter frukost och åker längs Gardasjön ner till den mysiga staden Malcesine. Härifrån kan du välja att fortsätta med buss eller båt (ingår ej i priset) till Riva Del Garda eller att stanna kvar i Malcesine och njuta av den romantiska atomsfären och stadens mysiga gränder. Åter i Val Gardena sen kväll.

Pris: 36 € - Utflykten bokas på plats

Vinprovning - Tisdag

Ett utmärk tillfälle att testa viner från regionen där vi nu befinner oss. Vinprovningen äger rum på Restaurang Nives i byn, där somilier Alex Linder låter er smaka tre olika viner under denna afton. 

Pris: 250 kr/person Lägg till i bokning