Städer längs vägen

Berlin

Berlin är kontrasternas huvudstad. Här blandas klassisk historia, storslagen arkitektur och konst med allt det senaste inom mode och trender. (Ingår i resans pris).

Dresden

Den berömda barockstaden Dresden som bombades näst intill ruiner under andra världskrigets slutfas.  (Ingår i resans pris).

Prag

Tjeckiens huvudstad ligger vid floden Moldau vars gamla centrum ligger på Unescos världsarvslista sedan 1992.  (Ingår i resans pris).

Bad Gastein

Gasteinerdalen och Bad Gastein som är beläget mitt i nationalparken Hohe Tauern har av många utsetts till Österrikes vackraste naturområden. Grönskande dalgångar blandas med höga bergsmassiv vilket ger dramatiska skiftningar i naturen som inbjuder till många olika vandringar, utflykter och aktiviteter. 

Läs mer

Salzburg

Den gamla romerska handelsstaden Salzburg, ligger vackert vilande vid foten av Europas största medeltida fästning, Hohensalzburg.  (Bokas som tillval).

Venedig

Venedig är romantikens huvudstad där gatorna är kanaler och bilarna ersatta med båtar och gondoler. Här finns massor att upptäcka och se.  (Bokas som tillval).

Göttingen

Staden är främst känd som universitetsstad och för sina korsvirekshus från senare hälften av 1500-talet.  (Ingår i resans pris).

Praktiska tips

Bagage: Ditt bagage bör maximalt omfattas av en resväska samt ett litet handbagage som du kan ta med in i bussen. Under hemresan från Göttingen kommer du inte ha tillgång till din resväska, så lägg allt du behöver ha tillgång till i handbagaget. 

Läs mer om bussresan:

  • Översikt
  • Dagsprogram - Läs om programmet under resans 11 dagar.
  • Bussanslutning - Det finns bussanslutningar från 18 svenska städer.
  • Städer längs resan - Lär dig mer om städerna längs resan.
  • Resans hotell - Se vilka hotell vi kommer bo på under resan.