Bad Gastein

Njut av härliga vandringar och varma källor

 

Sport- och träningsresor i samarbete med Vasaloppet

Följ med oss på en storslagen träningsresa till Bad Gastein. Sommaren 2018 arrangerar vi träningsveckor i samarbete med Vasaloppet. Du kan välja mellan trailrunning och cykel­veckor. Dessa veckor bjuder på träning med ledare alla dagar förutom onsdag. Då kan du upptäcka Bad Gastein på egen hand eller följa med på en dagsutflykt till Venedig.

Träna inför Ultravasan eller Cykelvasan

I Bad Gastein får du perfekt träning som ger dig goda förutsättningar för att kunna delta i Ultravasan eller Cykel­vasan i augusti. Reser du med oss på träningsveckorna så får du dessutom 20 % rabatt på anmälningsavgiften till dessa lopp.

Vasaloppet - Mountainbike Week
V
ecka 23 (2-9 juni) & vecka 26 (23-30 juni)

Bad Gasteins omväxlande och kuperade terräng passar perfekt för att cykla montainbike. Vi cyklar i en storslagen natur med magisk utsikt över vackra alptoppar. Räkna med en fullspäckad vecka fylld med cykling, intervall- och distansträning, rörlighetsträning, föreläsningar och trevligt umgänge. 

Vasaloppet - Trailrunning week
Vecka 24 (9-16 juni) & vecka 37 (8-15 sep)

Följ med på en storslagen träningsresa till natursköna Bad Gastein. Här springer vi med magisk utsikt över de vackra alptopparna. Våra erfarna ledare ser till att du får uppleva Bad Gasteins bästa löpstigar och hjälper dig att finslipa tekniken. Vi springer på olika underlag men räkna med en hel del höjdmeter och bitvis krävande terräng.