Bila själv och bo i Bad Gastein

Övernatta i Bad Gastein på vägen till eller från semestern

Bila själv - bo fint i Bad Gastein

Bad Gastein ligger perfekt beläget för dig som är på väg till Italien eller Kroatien för semester.

Här kan du boka boende på något av våra populära hotell i Bad Gastein. Du kan bo en längre eller kortare period. Sök och boka via länkarna nedan.

Varför stanna i Bad Gastein?

  • Endast 4 h och 30 min till Venedig, Italien
  • Endast 5 h till Pula, Kroatien
  • Upplev de storslagna Alperna på sommaren
  • Massor av aktiviteter och SPA i byn

Se alla hotell →

Välj hotell

Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof har Bad Gasteins bästa läge då det ligger mitt i centrum. Hotellet, som har 360 bäddar, har smakfullt inredda rum och sviter som passar perfekt för alla par och familjer.

Sök och boka

Hotel Gisela

Hotel Gisela är ett av våra populäraste hotell i Bad Gastein. Hotellet är trevligt sporthotell med bara 400 m till Stubnerkogelliften. Här finns bekväma rum för 2-4 personer. Hotellet har 65 bäddar och rummen är utrustade med dusch/WC, hårtork, TV, och gratis Wi-Fi. 

Sök och boka

Hotel Eden Rock

Hotel Eden Rock, Bad Gasteins klassiska skidåkarhotell har totalrenoverats under 2015. Det vackra hotellet från 1906 har ett utmärkt läge mitt i byn och erbjuder ca 100 bäddar.

Sök och boka

Hotel Post

Designhotellet Post är beläget mitt i byn med 500 m till liften. Med en romantisk atmosfär är Hotel Post det självklara valet för par. Smakfulla rum för två personer inreda i teak och ull. Hotellet, som har 50 bäddar, har även Bellini Bar och Restaurang med en italiensk 50-60-tals anda. 

Sök och boka

Villa Orania

Villa Orania har ortens bästa läge med 200 m till liften. Här finns nya lägenheter för 2-4 personer, ett penthouse för 4-6 personer samt lyxiga President's Lodge för 6-10 personer.

Sök och boka