Bad Gastein

Upp till 2 000 kr rabatt på sommarresor

 

Ett sommarparadis i bergen

Gasteinerdalen och Bad Gastein som är beläget mitt i nationalparken Hohe Tauern har av många utsetts till Österrikes vackraste naturområden. Grönskande dalgångar blandas med höga bergsmassiv vilket ger dramatiska skiftningar i naturen som inbjuder till många olika vandringar, utflykter och aktiviteter.

Tack vare sina varma källor blev Bad Gastein redan under 1790-talet en världsberömd kurort som dåtidens största celebriteter och kungligheter besökte varje år för att njuta av ren alpluft, god mat, kurbad och den unika atmosfären.

Stort utbud av aktiviteter

I Bad Gastein finns det massor att uppleva och vi erbjuder ett brett utbud av äventyrliga aktiviteter som passar stora som små. Varje vecka erbjuder vi ett stort utflyktsprogram som ger dig möjlighet att följa med på dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter. Upplev världsarv såsom Venedig, Salzburg eller Österrikes högsta berg - Grossglockner. Läs mer här >>

Upp till 2 000 kr rabatt på sommarresor

När du bokar en resa till Bad Gastein under v.30-33 får du 1 000 kr rabatt/pers. Ange kod BAD-1000 vid bokning. Bokar du en resa under v.34-39 dubblar vi rabatten med 2 000 kr/pers. Ange kod SEN-2000 vid bokning. Gäller fram till den 30 juni.

Varför välja Bad Gastein?

✔︎︎ Moderna & bekväma hotell
✔︎︎ Unika naturupplevelser
✔︎︎ Storslagna vandringar
✔︎︎ Perfekt för större sällskap
✔︎︎ Närhet till kulturstäder
✔︎︎ Kurort
✔︎︎ Myggfritt klimat
✔︎︎ Passar hela familjen
Gästbetyg

4,4 / 5

(30169 omdömen)

Höjd över havet 1100 m

Högsta vandringshöjden 2600 m

Vandringsleder 600 km

Transfertid 1 tim 15 min

Våra fina hotell i Bad Gastein

Sortera efter

Karta över Bad Gastein