Sommarresor till Alperna 2017

Upplev unika Alperna i sommar

Sommaren i Alperna ger dig de mest storslagna vyerna, fantastisk mat och otroligt många vandringar, aktiviteter och utflykter att ta del av. För dig som vill ha en aktiv semester istället för att ligga inklämd på en trång strand är Alperna det perfekta semesteralternativet på sommaren.

Sommaren 2017 arrangerar vi resor till två av Alpernas mest populära orter - Bad Gastein och Val Gardena. Båda orterna är kända för sin vackra natur, goda mat och möjligheter till en aktiv semester såsom vandring, cykling och bad. Läs mer om orterna nedan.

Våra destinationer i Alperna

Bad Gastein - Ett sommarparadis i bergen

Bad Gastein är den mest populära spa-orten i Alperna. Välskötta hotell, god mat, oslagbara vandringsleder mixat med spa i varma källor lockar en bred publik vilket skapar en skön stämning i byn. 

Det perfekta läget, 10 mil söder om Salzburg, gör att du under din semestervecka kan åka med oss på dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter. 

pris per person

3 495 kr

sista minuten pris

Läs mer

Val Gardena - Vandra i Dolomiterna

Val Gardena är kanske mest känt för sin fantastiska skidåkning men det inte alla känner till är att Val Gardena även erbjuder otroligt fina möjligheter till vandring i den vackra alpregionen Dolomiterna. 

I byn Selva har man bevarat de tyrolska traditionerna och det finns flera restauranger med både tyrolska och italienska specialiteter.

pris per person

9 400 kr
Läs mer

Bussresor genom Europa

11 dagars bussresa med guide till Österrike via Berlin, Prag och Göttingen

Upplev några av Europas främsta kulturstäder under en härlig bussresa till österrikiska Bad Gastein. Under vår 11-dagars resa besöker vi historiska sevärdheter, äter goda middagar och njuter av fantastiska vyer. Väl i Bad Gastein bor vi på byns trevligaste hotell och njuter av en härlig vecka.

• Bussarna är av senaste Euroklass 6 (2017 årsmodell)
• Eluttag finns vid varje säte
• Bussguide medföljer hela resan

pris per person

5 995 kr

avresa i maj

Läs mer

Familjesemester i Alperna

Familjeäventyr för stora och små

Bad Gastein är perfekt för familjer med kort transfer från flygplatsen, familjevänliga hotell och ett stort utbud av aktiviteter som passar både stora och små. I sommar arrangerar vi våra familjeveckor under vecka 24–32. Dessa veckor bjuder på massor av roliga aktiviteter uppe i bergen. 

  • Passar familjer med barn i åldern 4–12 år
  • Svensktalande guider/lekledare
  • Stort utbud av barnaktiviteter

Fåtal platser kvar

pris per person

10 595 kr

Barn reser från 3995 kr

Läs mer