Hotel Alpenruh

Gästbetyg

4,8 / 5

43 egna omdömen


Skidlift

1000m

Skidbuss

100m

Centrum

400m

Hotel Alpenruh är ett trevligt 4-stjärnigt hotell som är beläget precis i början av byn och endast 100 m från Alpernas enda tunnelbana, den sk ”Dorfbahn” som tar dig snabbt och enkelt till liften på morgonen. Hotellet har 70 bäddar och alla rum har bad/dusch och separat WC, hårtork, TV och Wi-Fi (mot avgift). Här serveras en stor frukostbuffé samt de goda middagarna på kvällen för dig som bokar ett Alp Inclusive-paket.

Därför skall du välja Hotel Alpenruh

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
1000 m
Centrum
400 m
Avstånd till tunnelbana
100 m
Wi-Fi
Ja, mot avgift
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Ja
Bar
Ja
Lounge
Ja
Hiss
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi
Ja
Swimmingpool
Ja
Gym
Nej
Spel/lekrum
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Antal bäddar
0
Kreditkort
Ja
Safe
Ja
Hårtork
Ja

Rum på Hotel Alpenruh

Dubbelrum

Dubbelrum om ca 20-30 m², separat WC och bad/dusch i alla rum, TV, telefon och Wi-Fi mot avgift. Separata sängar. Heltäckningsmatta i samtliga rum.

Trebäddsrum

Trebäddsrum om ca 20-30 m² separata sängar och en extrabädd. Separat WC och bad/dusch i alla rum, TV, telefon och Wi-Fi mot avgift. Heltäckningsmatta i samtliga rum.

Dubbelrum med balkong

Dubbelrum med balkong om ca 20-30 m² separata sängar. Separat WC och bad/dusch i alla rum, TV, telefon och Wi-Fi mot avgift. Heltäckningsmatta i samtliga rum.

Trebäddsrum med balkong

Trebäddsrum med balkong om ca 20-30 m² separata sängar och en extrabädd. Separat WC och bad/dusch i alla rum, TV, telefon och Wi-Fi mot avgift. Heltäckningsmatta i samtliga rum.