Januarirabatt 1000 kr

Schladming

745 – 2 700 m ö h

Klassisk VM-ort med modernt liftsystem

Breda carvingbackar, utmanande puckelpister och upplysta backar för kvällsåkning. I Schladming-Dachstein åker man skidor. Den mysiga österrikiska byn är nästan synonymt med vintersport.

Se alla våra hotell i Schladming »

Efter flera decennier med världscuparrangemang sticker Schladming-Dachstein nu ut mer än någonsin. 2013 var orten värd för alpina VM och det investerades många miljoner euro i skidsystemet och infrastrukturen runt omkring. 

Schladming-Dachstein är perfekt för alla typer av åkare. För barnfamiljer finns stora, roliga och trygga lekytor vid mittenstationen. Schladming-Dachstein ingår i det enorma Ski amadé-området som erbjuder fantastisk skidåkning på ett flertal skidorter runt om Schladming-Dachstein, allt detta har du tillgång till på ett och samma liftkort. Schladmings skidsystem består av fyra berg och ett litet tips för dig som gillar lite skön, avslappnad åkning skall absolut testa Rittisberg, Fageralm, Galsterbergalm, Stoderzinken, Riesneralm och Planneralm. 

I Schladming-Dachstein finns mycket roligt att göra både i och utanför pisterna. Fritidslivet är mycket rikt med World Cup-tävlingar, kvällsskidåkning, isklättring, rodelbanor, upplevelsebad, bra shopping och ett hejdlöst partyliv. Och alporten har blivit vald till Österrikes bästa skidort, vilket säger en hel del. I Schladming-Dachstein får du en mysig skidsemester för hela familjen. 

Schladming är dessutom hemort till Arnold Schwarzeneggers och våra två längdåkningslegender Gunde Svan och Thomas Wassberg har sina favoritspår i grannbyn Ramsau.

1 000 kr rabatt på alla resor i januari

Under vecka 2-6 får du 1 000 kr rabatt/person. Ange kod JAN-1000 vid bokning. Gäller fram till den 31/10.
Går ej att kombinera med andra erbjudande och rabatter.

Därför skall du välja Schladming

Passar alla åkare
Klassisk VM-ort
Modernt skidsystem
Fantastiskt nöjesliv
Mycket aktiviteter
Stora skidområden

Höjd över havet 745 m

Högsta åkhöjden 2700 m

Största fallhöjd 1306 m

Transfertid 1 tim 15 min

Pister

125

km pist

81 liftar

8 73 27

Säkra vinterns bästa vecka!

Nu kan du boka våra populäraste resmål

Boka här

Hotell i Schladming

Sortera efter

Drömjobbet finns i Alperna!

Utbilda dig till guide eller skidinstruktör i vinter

Ansök här

Karta över Schladming.