Hubertusheim

”Mysigt pensionat med utmärkt läge, bra anslutning till Fimbabahn. Bra service, fräscha rum och väldigt god frukost. ” Peter - mar 2017

”Lugnt men ändå centralt läge med goda förbindelser till liften. Värdarna är välkomnande. Jag skulle med säkerhet boka detta igen! ” Maria - mar 2016

”Ett mycket trevligt hotell med vänlig personal. Rummen verkade nyrenoverade och hade allt som behövs. Läget är mycket bra. Rekommenderas.” Niklas - dec 2015

”Vi njöt av vår vecka här! Köket var välutrustat så det var lätt att laga egen middag. Frukosten var bra och det fanns härlig bastu!” Jasmine - feb 2015

Gästbetyg

4,6 / 5

1084 egna omdömen

Betyg på TripAdvisor


Skidlift

150 m

Centrum

50 m

Från 10 640 kr/person

I priset ingår flyg, boende och frukostbuffé

Pension Hubertusheim - skidåkarhotell med bästa läge

Pension Hubertusheim med sina 24 bäddar ligger centralt men ändå i ett lugnt läge. Här är det skidåkning nästan fram till dörren och ca 150 m till Fimbaliften.

Du kan välja att bo i dubbelrum eller i studios och lägenheter för 2-4 personer. Alla rum/lägenheter är utrustade med dusch/WC, TV, safe och Wi-Fi. Bor man i lägenhet är slutstädning och sänglinnen inkluderat i priset.

Pensionatet har en liten relaxavdelning med bastu och infraröd kabin. För dig som har bokat vårt Alp Inclusive paket serveras middagarna på en utvald restaurang i byn.

Därför skall du välja Hubertusheim

✔︎ Perfekt läge i byn
✔︎ Ett stenkast från liften
✔︎ Relaxavdelning med bastu
✔︎ Höga gästbetyg

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
150 m
Centrum
50 m
Wi-Fi
Ja
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Nej
Bar
Nej
Lounge
Nej
Hiss
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi
Nej
Swimmingpool
Nej
Gym
Nej
Spel/lekrum
Nej
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Antal bäddar
24
Kreditkort
Nej
Safe
Ja
Hårtork
Ja

Rum på Hubertusheim

Dubbelrum

Dubbelrum med dubbelsäng, vissa rum med separata sängar. Dusch/WC, TV.

Trebäddsrum

Trebäddsrum med dubbelsäng och en enkelsäng eller bäddsoffa. Dusch/WC, TV.

Lägenhet, 2 pers

Lägenheten är utrustad med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separat välutrustat kök, dusch/WC, balkong. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Lägenhet, 3 pers

Lägenheten är uppdelad på två rum. Ett sovrum med två sängplatser och ett pentry. I det andra rummet finns en enkelsäng och TV. Dusch/WC. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Lägenhet, 4 pers

Lägenhet om två rum som ligger på bottenvåningen i hotellet. Ett sovrum med två sängplatser, pentry och matplats. I det andra rummet finns ytterligare två sängar. Dusch/WC, TV, stora fönster med bra ljusinsläpp. Sänglinnen och slutstädning ingår.