Nöjesliv i Sauze d’Oulx

En genuin by med stort utbud av pubar och vinbarer

Nöjesliv och afterski i Sauze d’Oulx

Sauze d’Oulx är en mycket genuin italiensk by, där smågatorna slingrar sig genom centrum och gamla stan. I Sauze d'Oulx finns riktigt bra afterski och ett stort utbud av pubar och vinbarer. Här finns över 30 restauranger att välja mellan, allt från traditionella pastarestauranger till lyxiga gourmetrestauranger som serverar mat av yppersta klass.

Il Lampione är en populär bar i gamla stan dit lokalbefolkningen går. Triplex är trevlig restaurang på Sportina platån. På restaurang Sugo´s i gamla stan serveras spagetti i alla dess former. Pub Ghost är en mysig pub och afterskiställe precis nedanför pisten som går ända ner till byn. Del Falco är en av byns bästa restauranger och drivs av Vincent och Anette Hawkins. Här serveras det suverän italiensk mat och menyn varierar helt efter dagens råvaror. Bordsbeställning rekommenderas.

Restaurang Naskira ligger i Il Capricornos chalet-hotel mitt i pisten. Här njuter du av gourmetmat i en unik bergsmiljö och köket har fått flera utmärkelser. Caffe della Seggiovia är en riktigt bra vinbar. Här finner du ett stort urval av lokala viner från Piemonte, bl.a. Barolo. La Griglia är en mysig restaurang med stor braskamin som serverar byns bästa pizza. Assiette är en trevlig bar och restaurang med utomhusservering. Gran Trun är en populär vinbar i gamla stan med livemusik.  Paddy McGintys är en irländsk pub som erbjuder ett stort utbud av ölsorter och trevlig atmosfär.

Osteria Dei Vagabondi är en nattklubb i Sauze d´Oulx som är öppet in på småtimmarna.