Hotel Marmore

”Vi vill att Hotel Marmore i likhet med våra övriga hotell skall bli det andra hem våra gäster vill komma tillbaka till - år efter år. Vi ser fram emot att ha dig som gäst i vinter. Välkommen!” Vi på STS Alpresor - maj 2017

Gästbetyg

4,3 / 5

574 egna omdömen

Betyg på TripAdvisor


Skidlift

200 m

Skidbuss

50 m

Centrum

0 m

Från 11 055 kr/person

I priset ingår flyg, boende, frukost och 4-rätters middagar i 6 dagar

Hotel Marmore - vårt egna hotell mitt i byn

Nybyggda Hotel Marmore öppnades i december 2017 och blev fullbokat på nolltid. Hotellet har ett perfekt läge mitt på huvudgatan med skidåkning fram till hotellet.. Här finns restaurang, bar och wellness-avdelning som gör att din semester får det lilla extra.

Rummen på Marmore är av högsta klass med påkostade materialval i rustik Aosta-stil med sköna kvalitetssängar i alla rum. De flesta rummen har egen balkong med utsikt över de imponerande Matterhorn och Monterosa massiven (4000 m ö h ). Alla badrum är inredda i exklusiv marmor och vacker keramik och har alla bekvämligheter. Hotellet har många olika rumstyper med flexibla rumsindelningar vilket gör att det passar alla typer av resesällskap. Hotellet har ett perfekt läge med ski-in.

NYHET! Inför vintern 18/19 öppnar en wellness-avdelning på Hotel Marmore. Här kommer man kunna njuta av en ångbastu samt även kunna boka massage (mot avgift). 

I den trevliga och välsorterade hotellbaren kan du efter en dag i skidbacken avnjuta en kall Peroni tillsammans med lokala charkuterier, eller varför inte en Aperol?

Mysiga "Ristorante Angelo" serverar vällagade rätter ur det Italienska köket och vinlistan innehåller många lokala viner från Piemonte och Aosta. För den som vill ha något enklare rekommenderar vi de läckra stenugnsbakade pizzorna.

Därför skall du välja Hotel Marmore

✔︎ Perfekt beläget på gågatan
✔︎ Italienskt kök
✔︎ Liftnära
✔︎ Ski-in
✔︎ Wellnessavdelning
✔︎ Passar alla resesällskap
✔︎ Högklassig service
✔︎ Kvalitetssängar i alla rum

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skiduthyrning
20 m
Skidlift
200 m
Centrum
0 m
Wi-Fi
Ja
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Ja
Bar
Ja
Lounge
Ja
Hiss
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Wellness
Ja
Antal bäddar
225
Kreditkort
Ja
Safe
Ja
Hårtork
Ja
Läge
Ski-in
Ägare
Marmore S.R.L (STS)

Rum på Hotel Marmore

Enkelrum

Enkelrum om ca 14 m² med en Grand-lits säng (140 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi.

Dubbelrum

Dubbelrum om ca 17–20 m² med dubbelsäng (180x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi, vissa med balkong.

Dubbel/trebäddsrum med bäddsoffa

Dubbel/trebäddsrum om ca 17–20 m² med en dubbelsäng (180x200 cm) och en bekväm bäddsoffa (80x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi, vissa med balkong.

Fyrbäddsrum

Fyrbäddsrum om ca 27 m² med en dubbelsäng (180x200 cm), en våningssäng (2 st 90x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi, flertalet med balkong.

4-5 bäddsrum

4–5 bäddsrum om ca 29 m² med två dubbelsängar (2 st 180x200 cm) och en bekväm bäddsoffa (80x200 cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi, flertalet med balkong.

5-6 bäddsrum

5–6 bäddsrum om ca 42–44 m² med en dubbelsäng (180x200 cm), 2 enkelsängar (90x200 cm) och en bekväm bäddsoffa (160x200cm), bad/dusch och WC, TV med satellitkanaler, minibar, safe, hårtork, handduksvärmare, gratis Wi-Fi, med balkong.

Karta över Cervinia