Hotel Le Hameau du Kashmir

”Hotellet är riktigt bra på många sätt. Bra service, trevlig personal och bra läge med "ski in" och "ski out". Köket i lägenhet var bra utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.” Rickard - mar 2016

”Högklassigt hotell med fantastiska personal som alla talade utmärkt engelska. Nära till alla faciliteter och framför allt ski-in/ski-out till skidåkning i toppklass. ” Jens - apr 2017

”Riktigt bra och enkelt hotell nära till pisten. Goda middagar och hjälpsam personal som ständigt bar på ett leende. ” Laura - feb 2017

Gästbetyg

4,6 / 5

12 egna omdömen

Betyg på TripAdvisor


Skidlift

100m

Skidbuss

50m

Centrum

800m

Från 20 140 kr/person

I Alp Inclusive® ingår flyg, boende, halvpension och 6 dagars liftkort

Le Hameau du Kashmir - fint boende med Ski in/Ski out

Hotel Le Hameau du Kashmir är en toppanläggning med 4-stjärnig hotellservice. Perfekt läge med ski in/ski out och direkt anslutning till Plein Sud-pisten.

Hotellet delar alla faciliteter med Residence Le Hameau du Kashmir. Här finns 2 populära restauranger, bar, reception som är öppen 24 timmar, fritt tillträde till pool, bastur och gym, privat skidskåp med pjäxvärmare samt gratis Wi-Fi.

Därför skall du välja Hotel Le Hameau du Kashmir

✔︎ Ski-in/Ski-out
✔︎ Moderna faciliteter
✔︎ Spa med inomhuspool
✔︎ Skidskåp & pjäxtork
✔︎ Gratis Wi-Fi
✔︎ Populära restauranger

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
100 m
Centrum
800 m
Skidbuss
50 m
Wi-Fi
Ja
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Ja
Bar
Ja
Lounge
Nej
Hiss
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi
Nej
Swimmingpool
Ja
Gym
Ja
Spel/lekrum
Nej
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Antal bäddar
350
Kreditkort
Ja
Safe
Ja
Hårtork
Ja
Ski-in/Ski-out
Ski-in/Ski-out

Rum på Hotel Le Hameau du Kashmir

Svit 4 pers

Familjesvit för 4 personer om ca 45 m² uppdelat på två sovrum med en dubbelsäng och två separata sängar. En lounge med matplats. Två badrum med bad/dusch och WC, TV, DVD, balkong, gratis Wi-Fi.

Svit 3 pers

Familjesvit för 3 personer om ca 45 m² uppdelat på två sovrum med en dubbelsäng och två separata sängar. En lounge med matplats. Två badrum med bad/dusch och WC, TV, DVD, balkong, gratis Wi-Fi.

Svit 2 pers

Familjesvit för 2 personer om ca 45 m² uppdelat på två sovrum med en dubbelsäng och två separata sängar. En lounge med matplats. Två badrum med bad/dusch och WC, TV, DVD, balkong, gratis Wi-Fi.

Juniorsvit 2 pers

Juniorsvit för 2 personer om ca 40 m² uppdelat på två sovrum med en dubbelsäng och två separata sängar. Två badrum med bad/dusch och WC, TV, DVD, balkong, gratis Wi-Fi.

Juniorsvit 3 pers

Juniorsvit för 3 personer om ca 40 m² uppdelat på två sovrum med en dubbelsäng och två separata sängar. Två badrum med bad/dusch och WC, TV, DVD, balkong, gratis Wi-Fi.