Cheval Blanc

”Ganska enkelt boende men backen ligger precis utanför. Rekommenderas för alla som vill bo nära backen. ” Kurt - mar 2017

”Vi har bott här förut och även denna gång var vistelsen fantastisk. Perfekt beläget med trevlig personal, utsökt mat och god standard. ” Josefine - apr 2017

”Vi har bott här flera gånger, och kommer fortsätta resa hit. Boendet är ganska basic, men alltid rent och snyggt. Läget är fantastiskt, du kan ta på skidorna precis utanför dörren. Maten i restaurangen är utmärkt. ” Kristin - apr 2017

Gästbetyg

4.6 / 5

80 egna omdömen

Betyg på TripAdvisor


Skidlift

200m

Skidbuss

50m

Centrum

500m

Från 8 995 kr/person

I Alp Inclusive® ingår flyg, boende, halvpension och 6 dagars liftkort

Cheval Blanc - skidåkarhotell med ski-in/ski-out

Cheval Blanc har ski in/ski out och är beläget i den nedre delen av byn. Bageri, livsmedelsaffär, barer och restauranger och ett Wellness-center (mot avgift) finns i direkt anslutning.

Cheval Blanc har 480 bäddar och erbjuder lägenheter för 2-8 personer (27-45 m²). Lägenheterna har kokvrå med elektrisk spis, ugn, kyl, diskmaskin och kaffemaskin. Dusch och separat toalett.

Handdukar och sänglinne samt slutstädning ingår i våra priser. Vid incheckning lämnas en deposition på 500€ som återfås vid utcheckning. Hotellet passar för resenärer som prioriterar skidåkningen.

Därför skall du välja Cheval Blanc

✔︎ Prisvärda lägenheter
✔︎ Bra läge med Ski in/out
✔︎ Passar större sällskap
✔︎ Sänglinne/handduk ingår

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
200 m
Centrum
500 m
Skidbuss
50 m
Wi-Fi
Ja
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Ja
Bar
Nej
Lounge
Nej
Hiss
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi
Nej
Swimmingpool
Nej
Gym
Ja
Spel/lekrum
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Antal bäddar
480
Kreditkort
Ja
Safe
Nej
Hårtork
Nej
Ski-in/Ski-out
Ski-in/Ski-out

Rum på Cheval Blanc

Studio, 2 pers

Studio om ca 27 m² med ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med en soffa. Kokvrå, bad/dusch, separat WC, gratis Wi-Fi. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Studio, 3 pers

Studio om ca 27 m² med ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. Kokvrå, bad/dusch, separat WC, gratis Wi-Fi. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Studio, 4 pers

Lägenhet om ca 27 m² med ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. Kokvrå, bad/dusch, separat WC, gratis Wi-Fi. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Studio komfort, 4 pers

Lägenhet om ca 27 m² med ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. Kokvrå, bad/dusch, separat WC, gratis Wi-Fi. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Lägenhet, 2 pers

Lägenhet för 2 personer med bad/dusch, WC, TV

Lägenhet, 6 pers

Lägenhet om ca 33 m² med ett sovrum med två sängar, en sovalkov med en våningssäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. Kokvrå, bad/dusch, separat WC, gratis Wi-Fi. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Lägenhet komfort, 6 pers

Nyrenoverad lägenhet om ca 33 m² med ett sovrum med två sängar, en sovalkov med en våningssäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. Kokvrå, bad/dusch, separat WC, gratis Wi-Fi. Sänglinnen och slutstädning ingår.

Lägenhet, 8 pers

Lägenhet om ca 45-50 m² uppdelat på två plan. Första planet har ett rum (vardagsrum) med två sängar och en bäddsoffa för två personer. Kokvrå, bad/dusch, separat WC. På ovanvåningen finns två sovrum med två sängar i vardera, dusch/WC, gratis Wi-Fi. Sänglinnen och slutstädning ingår.