Utbilda dig till guide i Alperna!

Spendera vintern omgiven av alptoppar, sköna människor och fantastiska upplevelser. Reseledaryrket är fyllt av spännande stunder och arbetsuppgifter som ger dig värdefulla erfarenheter och fina meriter inför framtiden. 

Som reseledare får du chansen att träffa nya människor och arbeta med positiva kollegor i en otroligt vacker miljö. Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledare och våra kurser ger dig branschens bästa förutsättningar att lyckas. 

Låter detta spännande och kul? Då ska du söka till vinterns reseledarkurs som arrangeras under 8 dagar i österrikiska Bad Gastein. Under veckan får du prova på reseledarrollens olika moment individuellt och i grupp. Ta chansen - drömjobbet kan bli ditt!

Varför skall du välja vår kurs?

  • Bäst rykte i reseindustrin
  • Åtta dagars effektiv utbildning
  • Möjlighet att jobba som reseledare både vinter och sommar
  • Spännande upplevelser i unika miljöer
  • Seriös utbildning med professionella kursledare
  • Fina meriter inför framtiden

 Läs mer om kursen →

Arbeta som skidinstruktör

Skidinstruktörsutbilding i Alperna

Skidläraryrket kombinerar sport, ledarskap och pedagogik ofta i en multinationell miljö. Vi arrangerar en mycket efterfrågad Steg 1-utbildning i Alperna. Efter denna utbildning har du direkt möjlighet att kunna arbeta som skidlärare.

Varför välja STS Alpresors skidinstruktörsutbildning:

  • Bäst rykte i reseindustrin
  • Kombinera jobb och skidåkning
  • Möjlighet till anställning som skidlärare

Möt några av våra reseledare

Louise Nilsson

- Att arbeta som platschef i Chamonix, ett av Europas vassaste skidområden, har varit otroligt givande och roligt! Jag har fått ta del av magnifik skidåkning och dessutom fått lära känna fantastiska människor. De stunder som man upplever som reseledare är ett minne för livet!

 

Iselinn Tho Tønjum

- Att arbeta som reseledare är det bästa säsongsjobbet jag någonsin haft. Jag har utvecklats enormt och lärt mig att planera och samarbeta med nya människor. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet otroligt spännande. Att få vara i Alperna och njuta av de fantastiska landskapet på arbetstid är såklart ett extra plus.

 

Simon Svedin

- De åren jag har jobbat för STS Alpresor har varit en utvecklingsresa utan dess like. Att få arbeta med nöjda gäster, trevliga samarbetspartners och fantastiska kollegor är både stimulerande och väldigt roligt, att man sedan har Alperna som arbetsplats gör inte saken sämre direkt!

 

Vill du jobba som reseledare?

Skicka in din ansökan