Utbilda dig till guide i Alperna!

Spendera sommaren omgiven av alptoppar, sköna människor och fantastiska upplevelser. Reseledaryrket är fyllt av spännande stunder och arbetsuppgifter som ger dig värdefulla erfarenheter och fina meriter inför framtiden. 

Som reseledare får du chansen att träffa nya människor och arbeta med positiva kollegor i en otroligt vacker miljö. Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledare och våra kurser ger dig branschens bästa förutsättningar att lyckas. 

Låter detta spännande och kul? Då ska du söka till sommarens reseledarkurs som arrangeras under 8 dagar i österrikiska Bad Gastein. Under veckan får du prova på reseledarrollens olika moment individuellt och i grupp. Ta chansen - drömjobbet kan bli ditt!

Varför skall du välja vår kurs?

  • Bäst rykte i reseindustrin
  • Åtta dagars efftektiv utbildning
  • Möjlighet att jobba som reseledare både sommar och vinter
  • Spännande upplevelser i unika miljöer
  • Seriös utbildning med professionella kursledare
  • Fina meriter inför framtiden

Ansök före 31/3 för att säkra din plats!

 Skicka in din ansökan →

Möt några av våra reseledare

Linda Aggring

- Jobbet som reseledare är fantastiskt, man utvecklas som person och får varje dag chansen att upptäcka nya platser och träffa nya människor. Man skapar vänner och minnen för livet! Inte nog med det får man bo och arbeta i en magisk miljö och besöka några av Europas kändaste platser på sin arbetstid. Att arbeta som reseledare är helt klart en resa för livet!

 

Iselinn Tho Tønjum

- Att arbeta som reseledare är det bästa sommarjobbet jag någonsin haft. Jag har utvecklats enormt och lärt mig att planera och samarbeta med nya människor. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet otroligt spännande. Att få vandra i Alperna och njuta av de fantastiska landskapet på arbetstid är såklart ett extra plus.

 

Simon Svedin

- De åren jag har jobbat för STS Alpresor har varit en utvecklingsresa utan dess like. Att få arbeta med nöjda gäster, trevliga samarbetspartners och fantastiska kollegor är både stimulerande och väldigt roligt, att man sedan har Alperna som arbetsplats gör inte saken sämre direkt!

 

Vill du jobba som reseledare?

Skicka in din ansökan