Skiduthyrning & skidskola i Ischgl

Skiduthyrning

Att ha rätt utrustning vid skidåkning och snowboardåkning är av yttersta vikt både för åkglädjen och känslan. STS Alpresor samarbetar med Intersport Bründl som har tre butiker i Ischgl: två på huvudgatan och en vid Pardatschgratbahn, mittemot Billa. Av oss reseledare får ni gärna en ”Gutschein”, en värdecheck som ger er 10% rabatt på hyrskidor och pjäxor. Barn upp till 10 år hyr gratis om båda föräldrarna hyr utrustning och ungdomar upp till 15 år betalar bara halva priset!

STS Alpresors resenärer har 10% rabatt på dessa priser hos Intersport Bründl (mot värdecheck som fås av reseledaren). För snowboard gäller samma priser som för skidor. Telemark finns inte hos Intersport Bründl, detta hyr ni hos Sport Zangerl, även det beläget på huvudgatan.

Priserna är preliminära. Med reservation för ändringar.

Pris: 1 495 kr (kategori Premium) Lägg till i bokning

Skidskola

Vi rekommenderar alla nybörjare att lära sig grunden till utförsåkning i skidskola. Skidskolan är även till för dem som redan kan åka, men vill bli bättre. STS Alpresor samarbetar med Skischule Ischgl som har lång erfarenhet och brett utbud av skidskolelösningar. Man erbjuder bland annat grupp- och privatundervisning för barn och vuxna, snowboardskola. 

Priserna är preliminära. Med reservation för ändringar.

Pris: 2 065 kr 5 dagar/3h Lägg till i bokning

"A passage to Ischgl"

Ischgl - Relax if you can

Ischgl Helmetcam Sessions