Sociala medier

STS Alpresor i de olika kanalerna

Sociala medier för oss på STS Alpresor handlar ytterst om att kommunicera och förbättra servicen till våra kunder. Att skapa en dialog och kommunicera, skapa engagemang och relationer. Relationer som skapas på era villkor, och som vi på STS Alpresor på bästa sätt ska vårda och förvalta.

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor Facebook

Facebook
Gilla oss på Facebook för att ta del av senaste nytt direkt från Alperna. Inspireras av våra guiders tips, lockas av våra bilder, och ställ frågor till oss om du undrar över något. 

STS Alpresor >>
Studentweeks by STS Alpresor >>

 

Instagram
Följ oss på Instagram och njut av vita vinterbilder, titta in bakom kulisserna på våra hotell och få en känsla av våra remål genom att följa med våra duktiga reseledare i deras arbete. 

STS Alpresor på Instagram >>
Studentweeks på Instagram >>

 

skistsHashtags
Dela gärna med dig av dina egna upplevelser genom att tagga dina bilder med #stsalpresor eller #studentweeks. På resmålet vill vi gärna att du taggar med #skists och #orten. Tack!

 

 

blogg sts alpresorBloggen
blogg.alpresor.se skrivs inlägg med bilder och text så att du ska få en djupare inblick i våra resmål, tips och erbjudanden. Här bloggar vi från huvudkontoret men också från många av våra resmål. Välkommen!

STS Alpresors Blogg >>

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor YouTube

YouTube
Prenumerera på vår YouTube-kanal och låt oss väcka längtan till manchesterpister, svindlande berg och fantastisk matkultur. På vår YouTube-kanal kommer du hitta ett stort utbud av filmer från alla våra destinationer.

STS Alpresors YouTube-kanal >>

 

pinterestPinterest
Följ våra Boards på Pinterest för att bli inspirerad av det resmålet du är intresserad av. Ta del av Veckans Alptips och bli nostalgisk över våra bilder med taggen #throwbackthursday.

STS Alpresor på Pinterest >>

 

STS Alpresor LinkedInLinkedIn
Följ oss på LinkedIn för att se uppdateringar om lediga tjänster, nyheter och erbjudanden.

STS Alpresor på LinkedIn >>