Lediga jobb hos STS Alpresor

Vi söker reseledare för vintern 2018 →

Gör karriär i Alperna eller på huvudkontoret i Göteborg, här finns alla möjligheter. Att arbeta på STS Alpresor är en livsstil. Vi som jobbar här delar ett stort intresse och får dessutom jobba med världens roligaste produkt - resor till Alperna sommar och vinter.

Lediga jobb och kurser

Utbilda dig till reseledare eller skidinstruktör i Alperna!

Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledarkår. Våra reseledare är mycket omtyckta och bidrar stort till att många av våra gäster återkommer till oss år efter år.

Resesäljare/ Receptionist till STS Alpresor i Göteborg

Vi söker en resesäljare/receptionist till vårt kontor i centrala Göteborg. Du kommer huvudsakligen att arbeta med försäljning av resor, reserådgivning och kundsupport. Du ansvarar samtidigt för STS Alpresors och STS Educations reception och är i daglig kontakt med kunder och leverantörer som besöker vårt kontor. 

Produktionsassistent till STS Alpresor i Göteborg

Vi söker nu en noggrann och serviceorienterad produktionsassistent till vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Som Produktionsassistent kommer du huvudsakligen att arbeta som samordnare för företagets samarbetshotell i Alperna, administrera produktutbudet i företagets bokningssystem och vara intern säljsupport och aktivt sälja resor vid behov.

Läs mer om tjänster