Trail & Running Week

Trail & Running Week -
19-26 augusti

Följ med på en storslagen trail- och löparresa till natursköna Bad Gastein. Resan passar dig som vill lämna asfalten hemma och springa i en storslagen natur med magisk utsikt över vackra alptoppar. Räkna med en fullspäckad vecka fylld med löpning, intervall- och distansträning, rörlighetsträning, föreläsningar och trevligt umgänge.

Boende

Vi bor bekvämt på nyrenoverade Hotel Eden Rock, mitt i hjärtat av Bad Gastein. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en god frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens löppass. På kvällarna serveras en härlig trerätters middag.

Vad händer under resan?

Veckan bjuder på varierande löpning och trail running som varvas med löpteknik, backpass, intervaller och styrke- och rörlighetspass som är anpassat för löpare. Vi vilar benen på Silver Bullet Bars terrass och lyssnar på inspirerande föreläsningar om träning och löpning. Våra samarbetspartner Craft Sportswear finns på plats under veckan och låter oss testa det senaste i kläd- och utrustningsväg. 

Varför löpning i Bad Gastein?

Förutom de självklara anledningarna, dvs den storlagna naturen och de vackra vyerna så tycker vi att Bad Gastein lämpar sig extra bra för trail running och löpning. Man tar sig enkelt runt med linbana och buss i det olika dalarna vilket gör det enkelt att förkorta turerna om man känner för det. Det finns även gott om mysiga, lokala hyttor runt om i Gasteinerdalen. Flera av dem kommer vi att besöka under veckan.

För vem passar resan?

Denna resa passar dig som uppskattar att springa i vacker natur och njuta av fina vyer. För att följa med behöver du inte vara en särskilt snabb löpare, men du ska vara beredd på att vara ute ett antal timmar varje dag. Vi kommer att dela upp oss i grupper där tempot anpassas efter deltagare och emellanåt stannar vi upp för att pusta ut eller svalka oss med ett glas hemgjord flädersaft. För att få ut mest av resan rekommenderar vi att du klarar av att springa 10 km utan att stanna.

Allt detta ingår i resans pris:

  • Flyg t/r till Bad Gastein inkl. 20 kg bagage 
  • Del i dubbelrum på nyrenoverade Hotel Eden Rock***+
  • Stor frukostbuffé 
  • 6 st trerätters-middagar
  • All löpträning och annan träning som ingår i programmet
  • Reseledarservice
  • Spännande föreläsningar
  • Prova marknadens senaste träningsutrustning gratis

Pris 10 995 kr*

* Flygtillägg 295-495 kr och transfer 355 kr tillkommer

Ring för personlig bokningservice:  0771-20 20 20... eller boka online nedan

 Boka resan →

Trail & Running Week arrangeras i samarbete med: