Inled julfirandet i ett snöigt och mysigt Bad Gastein

Njut av säsongens första skidåkning, besök den traditionella julmarknaden i Salzburg, unna dig en spabehandling eller ta en härlig vinterpromenad.

Under december arrangerar vi julbordsresor till populära Bad Gastein i Österrike. Du kan välja mellan att stanna 2 eller 3 nätter på Hotel Salzburger Hof, Hotel PostHotel Eden Rock eller mysiga Hotel Gisela

Resans höjdpunkt är det populära julbordet med över 72 läckra rätter som komponeras av stjärnkocken Fredrik Eriksson. Fredrik har fått ta emot flera utmärkelse och har bland annat vunnit Årets Kock. 2015 fick han hedersuppdraget att stå bakom menyn på bröllopet mellan prins Carl-Philip och prinsessans Sofia. Fredrik har även varit verksam i gruppen som gör Nobelmiddagen. 

Detta ingår alltid i våra julbordsresor!

  • Flyg t/r inkl. bagage
  • Boende i 2 alt. 3 nätter på utvalt hotell
  • Stor frukostbuffé
  • 1 alt. 2 femrätters middagar
  • 1 delikat julbord
  • Reseledarservice

Julbordsresa fr 2 495 kr →

“En underbar resa med god mat”

Julmarknaden i Salzburg

Följ med oss till den världsberömda julmarknaden i Salzburg. Mitt inne i den UNESCO-skyddade gamla stan kan du vandra bland de olika marknadsstånden och komma i julstämning.

Förslag på program

Julbordsresan består till stor del av god mat och och dryck. Utöver detta finns det en mängd trevliga aktiviteter och utflykter att delta på under resan. Välj bland skidåkning, bad i varma källor och mycket mer.

Underbar resa med god mat

Förra året reste Karin Bolmström och hennes vänner på julbordsresa till Bad Gastein. Nu har vi bett henne att summera sina absoluta höjdpunkter från resan. Läs hennes gästinlägg i vår blogg!

Karta över Bad Gastein