Gör karriär i Alperna eller på huvudkontoret i Göteborg, här finns alla möjligheter. Att arbeta på STS Alpresor är en livsstil. Vi som jobbar här delar ett stort intresse och får dessutom jobba med världens roligaste produkt - resor till Alperna sommar och vinter.

Lediga jobb och kurser

Utbilda dig till reseledare i Alperna!

Vi på STS Alpresor är stolta över vår reseledarkår. Våra reseledare är mycket omtyckta och bidrar stort till att många av våra gäster återkommer till oss år efter år. Nu kan du ansöka till vår sommarkurs.

Läs mer och ansök

Resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad och säljdriven person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer

Finsktalande resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad, säljdriven och finsktalande person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer

Norsktalande resesäljare till STS Alpresor i Göteborg

Är du en skidintresserad, säljdriven och norsktalande person med erfarenhet inom service eller försäljning? Då är detta jobbet för dig. STS Alpresor söker nu en driven och social person för att ingå i säljteamet på kontoret i Göteborg.

Läs mer

Personalkoordinator till huvudkontoret i Göteborg

Detta är en tjänst som passar perfekt för dig som har stort intresse av rekrytering, administration och planering och som ser noggrannhet som en viktig egenskap. 

Läs mer

Barnklubbsansvarig till STS Alpresor i Bad Gastein

Som Barnklubbsansvarig ansvarar du för Hotel Salzburger Hof's barnklubb i Bad Gastein under kommande säsong. Tjänsten passar dig som är skidintresserad, engagerad, ansvarsfull och som brinner för att arbeta med kids. Läs mer och ansök för att bli en del av vårt härliga team 2018/19!

Läs mer

Ekonomi- och administrationsassistent i Bad Gastein

Som ekonomi- och administrationsassistent hos oss får du ansvara för STS Alpresors ekonomiska och administrativa funktion. För att trivas i tjänsten behöver du vara noggran och flexibel med ett strukturellt arbetssätt. Som person är du positiv, social och trivs med att arbeta både i team och individuellt. 

Läs mer

Praktikplats inom Ekonomi/Produktion

Praktikplatsen innebär ett nära samarbete med bolagets ekonomiavdelning samt produktionsavdelning. Förutom arbete tillsammans med produktionsavdelningen kommer praktikplatsen även innebära arbetsuppgifter tillsammans med vår hotellkoordinator och innehålla övriga produktionsrelaterade uppgifter.

Läs mer och ansök