Boka årets Julresa till Alperna

Fira en vit jul i Alperna

Det är något speciellt med att fira julen i ett vintervitt bergslandskap med både skidåkning och tid över för dina nära och kära. Därför arrangerar vi på STS Alpresor skidresor till alperna under julveckan, och bland annat till det populära Bad Gastein i Österrike. Redan nu är det dags att boka för att säkra dig och familjen en drömlik jul i alperna.

Se våra utvalda skidresor med familjerabatter »

En Julresa som familjen sent glömmer 

Förutom den stora sannolikheten till en vit jul, så får du och familjen uppleva säsongens första skidåkning, och i våra orter händer det alltid extra juliga och mysiga aktiviteter. I Bad Gastein kan ni bland annat besöka den traditionella julmarknaden i Salzburg, njuta av spabehandlingar och vinterpromenader. Under julaftons-kvällen samlas även alla barnen på Hotel Salzburger Hofs restaurang Ritz för att träffa tomten.

På samtliga orter erbjuds aktiviteter såsom en snöig vinterpicnic och på hotellen dukas det upp god mat och dryck, och bjuds på härlig julunderhållning. Det blir en julsemester som familjen sent glömmer!

STS Alpresor erbjuder prisvärda paketresor där allt ingår för den perfekta skidsemestern till jul. Nedan kan du ta del av våra skidresor över jul. 

Upptäck våra julerbjudanden →

Fira julen i Alperna

  • Upplev säsongens första skidåkning
  • Besök mysiga julmarknader
  • En garanterad vit Jul 
  • Extra mycket tid över för nära och kära
  • Fira jul med tomten i Alperna